Looman

Prima geholpen en aardige monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

Prima uitleg gehad wat we het beste konden doen

Nvt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Uitstekende service.

Monteur kwam diret tot de conclusie dat de ventilator vervangen moest worden.
Afspraak voor de montage was snel gemaakt/kosten werden vooraf opgegeven. Installatie heeft plaatsgevonden Monteur kwam diret tot de conclusie dat de ventilator vervangen moest worden.
conform de gemaakte afspraken.

André Soomers

Ventilatiebox moest vervangen worden in opdracht van de huiseigenaar. Op de afgesproken dag had de monteur, die waarschijnlijk met een reparatieopdracht kwam, geen nieuwe box bij hem. Foto's maken,... Ventilatiebox moest vervangen worden in opdracht van de huiseigenaar. Op de afgesproken dag had de monteur, die waarschijnlijk met een reparatieopdracht kwam, geen nieuwe box bij hem. Foto's maken, overleg met kantoor etc. De monteur kon onverichter zake terug. Daar ik nog niet verhuisd ben kon ik ook de thuisreis aanvaarden (2 uren rijden!)
Een nieuwe afspraak werd per post gestuurd naar het adres waar ik nog niet woon. Alleen door tijdig ingrijpen van de vertegenwoordiger van Vesteda werd op het laatste moment een telefonische afspraak met mij geregeld.
Verder verliep de installatie naar tevredenheid.

Zie vorige toelichting.
T.a.v. de vraag over de keuze: Huiseigenaar Vesteda heeft een contract met Energiewacht. Ik had dus niets te kiezen.

Wat viel u in positieve zin op?

Nakomen van afgesproken tijden.

Zat reeds in de huurwoning.

Is in opdracht van lefier.

Wat viel u in positieve zin op?

Snel schoongemaakt. Nu nog het vervangen van de oude ventilatie motor.

Vlotte service en nette werkers

Wat viel u in positieve zin op?

alles ging snel en schoon

a.p.m.broeders

Geen toelichting

geen toelichting

Wat viel u in positieve zin op?

snel en alles schoon opgeleverd

Paul Kuster

Fantastische vaakbekwame medewerkers. Werken zeer schoon en zijn (bij ons) bijzonder vriendelijk.
Ook werd er nog alles aan gedaan om een separate afstandbediening aan te vragen voor ons ventilatie systeem.
Het ventilatie systeem was volgends de medewerkers ontzettend vuil.
Zij vonden het schandalig dat Vesteda hier al meer dan 12 jaar helemaal niets aan had gedaan, zelfs geen schoonmaak of controle van de afzuigmotor!!

Aanmelding was naar aanleiding van schimmel klachten in een inpandige badkamer.
Daarnaast was er in 12 jaar niets aan onderhoud gedaan door Vesteda.
Toen ik de schimmel meldde werd er...
Aanmelding was naar aanleiding van schimmel klachten in een inpandige badkamer.
Daarnaast was er in 12 jaar niets aan onderhoud gedaan door Vesteda.
Toen ik de schimmel meldde werd er ineens wel direct actie ondernomen en werd de Energiewacht ingeschakeld.
(dus alleen als je maar doordrukt gebeurt er wat. Schandalig als je zoveel huur vangt en nooit iets aan onderhoud doet)

Hj colly

Dit was de tweede keer zeer tevreden