Bekwaamheid van de installateurs van Energiewacht
7.4/10
Kennis en professionaliteit

van der Schaaf

SterSterSterLege sterLege ster

Ik had 3 koopovereenkomsten met jullie. Nieuwe meterkast, hybride warmtepomp en waterzijdig inregelen. Voor de meterkast kreeg ik na betaling nog een keer een goedkopere factuur waarna nu een onderzoek loopt. De warmtepomp is ook betaald. Voor het waterzijdig inregelen zou men mij bellen maar heb ik tot op heden nog niets gehoord. Ik adviseer 1 contactpersoon want jullie werken langs elk heen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een warmtepomp van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Deskundige monteurs.
Deskundigheid

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste meneer van der Schaaf, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat de service- en dienstverlening niet naar verwachting is verlopen. Uw review is doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling, zodat we uw klacht in behandeling kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Floki

Niet weer zover zo'n mega groot gat laten graven. Wat dus niet nodig was

Komt zeer goed uit de test. Goede service van de energiewacht en onderhoud
De netheid van het achterlaten van de binnen en buitenruimte

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste Floki, Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn dat u tevreden bent met de service- en dienstverlening van Energiewacht. Bedankt dat u ons waardeert met een 8! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling en uw positieve feedback over onze deskundigheid. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en dat u ons zou aanbevelen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

M. Teunissen

Regelen van de subsidieaanvraag na plaatsing warmtepomp

Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijk en deskundig personeel die afspraken nakomen.
Heb vertrouwen in de Energiewacht

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste meneer Teunissen, Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn dat u tevreden bent met de service- en dienstverlening van Energiewacht. Bedankt voor uw vertrouwen en het mooie rapportcijfer! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

SterSterSterSterLege ster

Betere uitleg over de werking.

Werkt in een keer zonder problemen. Aangenaam warm. Financieel voordeel.
Vriendelijkheid, aanpassen aan de situatie

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de werking van de warmtepomp en dat u de service als vriendelijk en professioneel heeft ervaren. We nemen uw opmerking over de uitleg over de werking van de installatie serieus en zullen ervoor zorgen dat we hier in de toekomst duidelijker over communiceren. We waarderen uw aanbeveling en staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nakomen afspraken

Aardige mensen
Binnen 1 maand 3 keer een storing, gevolg temp daalt en het duurt min 24 uur om weer op temp te komen met extra gasverbruik op de koop toe. De bediening via de e twist werkte niet, gebeld en melding gemaakt…. 2 weken later nog geen actie! Poten onder externe unit te groot en zouden worden vervangen, ook nog niet gebeurd!

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste meneer, mevrouw, Dank u wel voor het delen van uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met de warmtepomp en onze service niet naar wens is geweest. We begrijpen dat de storingen, het lange wachten op actie en de onvoltooide afspraken erg frustrerend voor u moeten zijn. Uw opmerkingen over het nakomen van afspraken en de installatie zijn voor ons waardevolle feedback. We willen graag de kans krijgen om de situatie voor u te verbeteren en nemen uw punten serieus. We zullen intern verder onderzoeken wat er is misgegaan en zorgen voor de nodige actie om deze problemen op te lossen. Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Peter

Denk dat jullie op de goede weg zijn

Goede service vooraf en ook de info via de mail waren prima !!
Wat viel u in positieve zin op?
Het ingehuurde installatie bedrijf werkte keurig, netjes en schoon !!

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste Peter, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service, de duidelijke communicatie en de professionaliteit van ons team. Het is ook geweldig om te weten dat het ingehuurde installatiebedrijf zijn werk keurig en netjes heeft uitgevoerd. We waarderen uw feedback enorm en zullen blijven werken aan het verbeteren van onze service. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

pieters

betrouwbare organisatie
snel en vakkundig

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste meneer Pieters, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de service van Energiewacht en dat u onze betrouwbaarheid, vakkennis en snelheid waardeert. We streven ernaar om altijd een goede ervaring te bieden en het doet ons goed te weten dat we dit voor u hebben kunnen realiseren. We hopen in de toekomst weer voor u van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

R

uitleg systeem kan verbeterd worden

contact met betrokken personene offerte en uitvoering
ik beveel dergelijke zaken niet snel aan bij anderen

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn dat u tevreden bent met de service- en dienstverlening van Energiewacht. Bedankt voor uw feedback dat de uitleg over de warmtepomp iets beter kan. Bedankt voor het mooie rapportcijfer! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

SterSterSterHalve sterLege ster

Er is mij niet verteld dat er heel veel parameters in de warmtepomp zitten die je zelf naar gelang aan moet passen. Als gebruiker ga ik er van uit dat de monteur alles goed instelt en ik dan het beste niet zelf aan de instellingen van de warmtepomp kan komen. Ik ben immers geen warmtepomp-expert en het is een ingewikkeld apparaat. Ik kreeg het 's avonds niet meer warm in huis, temperatuur zakte naar 13 graden. Monteur kon pas 3 weken later langs komen. Na veel speuren op internet kwam ik er achter dat er dus heel veel parameters in zitten die ik zelf moet aanpassen. Als leek zijnde.

Wat viel u in positieve zin op?
Op zich prima, maar .......

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u zelf veel moeite heeft moeten doen om de warmtepomp in te stellen. Onze excuses dat de monteur pas 3 weken later u een bezoek kon brengen. Mocht uw toestel nog steeds niet naar behoren werken dan kunt u een e-mail sturen naar webcare@energiewacht.nl onder vermelding van uw klantnummer, telefoonnummer, postcode en huisnummer. We helpen u dan verder. Bedankt dat u onze service-en dienstverlening desondanks waardeert met een 7! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Erwin Natter

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Zorg dat de installatie goed ingeregeld word afgeleverd. Zo is bij ons de warmtepomp op di geplaatst en we en do moest er alweer een servicemonteur op bezoek komen omdat de pomp 2 x achterelkaar in storing viel.daarnaast misschien wel handig dat dezelfde installateur langskomt en niet steeds iemand anders.

Kan gezien mijn historie met geas nog geen goed antwoord geven
Wij hebben een aarzelende start gehad met de warmtepomp en ik ben nog niet overtuigd of de storing definitief is opgelost

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste meneer Natter, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u gelijk na de installatie een servicemonteur nodig had. U geeft aan dat u nog niet overtuigd bent dat de storing is opgelost. Er is zojuist telefonisch contact met u gezocht, om te vragen of u nog een monteur wenst. Helaas hebben we u niet bereikt. We hopen dat u alsnog contact met ons zoekt. Uiteraard is het de bedoeling dat uw toestel goed functioneert. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Het wasprima

Goede voorlichting,ben zeer tevreden.

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn dat de monteur de warmtepomp naar tevredenheid heeft geïnstalleerd. Bedankt dat u ons waardeert met een 9! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

SterSterSterSterLege ster

Aangeven wat het serienummer is van de warmtepomp ( of waar die te vinden is), nodig voor de subsidieaanvraag via Remeha

Heldere en duidelijke info Snelheid van de installatie
Duidelijke en heldere offerte Duidelijke afspraken over installatie Goede nacontrole

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen, dat het voor u niet helemaal duidelijk was waar u het serienummer van de warmtepomp kon vinden. Wanneer deze vraag nog niet voor u beantwoord is dan ontvangen we graag uw klantnummer, telefoonnummer, postcode en huisnummer via webcare@energiewacht.nl. We vinden het fijn dat de monteur de warmtepomp naar tevredenheid heeft geïnstalleerd. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

A.A. van Veen

iets meer uitleg van de monteur bij in gebruik name installatie

gegarandeerd goed onderhoud
goede materialen

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste meneer van Veen, Hartelijk bedankt voor uw review. Bedankt voor uw feedback met betrekking tot iets meer uitleg geven bij de ingebruikname van het toestel. We vinden het fijn dat u tevreden bent met de service- en dienstverlening van Energiewacht. Bedankt voor het mooie rapportcijfer! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Broekhuizen

Beter bereikbaar zijn.

Denken met je mee
Omdat ze ook onderhoud doen.

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste meneer Broekhuizen, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons dat onze telefonische reactietijden langer zijn dan wenselijk. We vinden het fijn te lezen dat u verder tevreden bent over de service- en dienstverlening van Energiewacht. Bedankt dat u ons waardeert met een 7! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Geantwoord op

Energiewacht Warmtepomp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Warmtepomp heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.4/10
  • checkEerste review geschreven op 9 december 2019

Energiewacht Warmtepomp

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben we bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

De netheid van het achterlaten van de binnen en buitenruimte

M. Teunissen

Regelen van de subsidieaanvraag na plaatsing warmtepomp

Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijk en deskundig personeel die afspraken nakomen.
Heb vertrouwen in de Energiewacht

SterSterSterSterLege ster

Betere uitleg over de werking.

Werkt in een keer zonder problemen. Aangenaam warm. Financieel voordeel.
Vriendelijkheid, aanpassen aan de situatie

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nakomen afspraken

Aardige mensen

Peter

Denk dat jullie op de goede weg zijn

Goede service vooraf en ook de info via de mail waren prima !!
Wat viel u in positieve zin op?
Het ingehuurde installatie bedrijf werkte keurig, netjes en schoon !!

pieters

betrouwbare organisatie
snel en vakkundig

R

uitleg systeem kan verbeterd worden

contact met betrokken personene offerte en uitvoering
ik beveel dergelijke zaken niet snel aan bij anderen

Wat viel u in positieve zin op?
Op zich prima, maar .......

Erwin Natter

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Kan gezien mijn historie met geas nog geen goed antwoord geven

Het wasprima

Goede voorlichting,ben zeer tevreden.

Heldere en duidelijke info Snelheid van de installatie

A.A. van Veen

iets meer uitleg van de monteur bij in gebruik name installatie

gegarandeerd goed onderhoud
goede materialen

Broekhuizen

Beter bereikbaar zijn.

Denken met je mee
Omdat ze ook onderhoud doen.

Energiewacht Warmtepomp heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.4/10