9.3 /10

checkbox99% beveelt EPDM XL aan!

Bas Broekhuis

Mooie producten, mooie prijs, snelle levering

Andre Seppenwoolde

Makkelijk te bestellen. Snelle bezorging. Volledige pakketten met voldoende lijm. Goede kwaliteit.

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Ernst Cochlovius

Goede afspraken en een zeer goede prijs-/product verhouding. Levering volgens afspraak en goed verpakt.

Beschrijf uw ervaring in een regel
Duidelijke website en prachtig product, op prima wijze bezorgd en mét praktische handleiding hoe EPDM te verwerken.

du Pain Montagediensten

Snel en goede service

Snel geleverd voldoende materiaal

M Palland

Bestelling geplaatst en alles zat netjes in een doos bij afhalen. Jammergenoeg heeft de daktrim welke beschikbaar is een maximale lengte van 1650mm. Dit was voor mij bijna een dealbreaker geweest voor de hele bestelling omdat ik minder naden wil en lengtes van 2500 wil hebben. Deze nu elders gekocht. Als tip zou ik aanbevelen lengtes van 2500mm aan te bieden enkel alleen te bestellen als de klant de bestelling af komt halen. Website, documentatie en filmpjes met uitleg zijn zeer duidelijk. Morgen met het mooie weer maar eens het dak op om te kijken of het net zo makkelijk te doen is als op de filmpjes.

Beschrijf uw ervaring in een regel
Duidelijke website dikke EPDM voor een nette prijs!

Hoogendoorn

Ik kan epdm store bij iedereen aanbevelen

Nico

Snelle afhandeling.

Beschrijf uw ervaring in een regel
Duidelijke site. Overzichtelijk bestelproces. Veel betaalmogelijkheden. Snelle service.

Sanders

Goed en snel geleverd

Wim Jaspers

In webshop besteld: stond twee dagen later bij mij geleverd

Levering conform afspraak ontvangen

Dennis

Goed kwaliteit snelle levering

Peter

ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Beschrijf uw ervaring in een regel
Nette en vlotte levering!

s.langenberg

goede webshop goed gedetailleerd

wat je vraagd word ook snelgeleverd

Jburger

Snel

Gerhard

SterSterSterSterLege ster

Mooi zaak met snelle service en hulpvaardig personeel.

Goed en flexibel!

Mels van Boxtel

Fijne en duidelijke website, super snelle en nette levering en de kwaliteit van het product was super! Enorm tevreden met mijn bestelling bij EPDM XL

Beschrijf uw ervaring in een regel
Nette service, snelle bezorging en Top kwaliteit!! Onwijs tevreden over EPDM XL!!

EPDM XL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

EPDM XL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 25 februari 2015

EPDM XL

EPDM XL is de grootste online EPDM leverancier in Nederland en België. Bij ons vind u alles voor het maken van een professioneel EPDM dak of goot. Wij onderscheiden ons in kwaliteit en prijs en leveren uitsluitend Europese onbetalkte EPDM waardoor u nog eenvoudiger de EPDM dakbedekking verwerkt of plaatst.

Bas Broekhuis

Snel en goede service

Snel geleverd voldoende materiaal

M Palland

Beschrijf uw ervaring in een regel
Duidelijke website dikke EPDM voor een nette prijs!

Hoogendoorn

Levering conform afspraak ontvangen

Dennis

Goed kwaliteit snelle levering

Peter

ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Beschrijf uw ervaring in een regel
Nette en vlotte levering!

s.langenberg

goede webshop goed gedetailleerd

wat je vraagd word ook snelgeleverd

Jburger

Snel

Gerhard

SterSterSterSterLege ster

Mooi zaak met snelle service en hulpvaardig personeel.

Goed en flexibel!

Mels van Boxtel