Marian Willemsen
- Super goed bedrijf
- Opmerkingen en/of tips
- Echt aan te bevelen
- Product of service:
- Jurk studio anneloes kit kleur
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Een goed bedrijf , netjes verpakt en snel levering en goede service
Zeer snelle en zeer scherp geprijsd.
Leuke site vergelijkbaar bv als Bol . Com maar dan voor leuke mooie merk kleding
Super!
Express Wear is al jarenlang mijn favoriete online webwinkel. Ze hebben erg mooie merken, alles wordt altijd snel geleverd en bij retourneren ook een prima verwerking. Regelmatig ook mooie aanbiedingen. Kortom een topwinkel.
Niet goed ervaring
Goed verzorgd .als je vraag hebt word lief beanrwoord.
Positief
Bestellong prima afgehandeld
Erg tevreden
In één woord GEWELDIG.
Hele fijne ervaring gehad met express wear
Goed snel geleverd
Een broek besteld en betaald. Later kreeg ik een bericht dat de broek toch niet geleverd kon worden omdat deze niet voorradig was. Geld werd later terug geboekt.
Correct en snel
Expresswear.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Expresswear.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Expresswear.nl
Het Vergun 4
6931 KD WESTERVOORT
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Een goed bedrijf , netjes verpakt en snel levering en goede service
Zeer snelle en zeer scherp geprijsd.
Super!
Niet goed ervaring
Goed verzorgd .als je vraag hebt word lief beanrwoord.
Positief
Bestellong prima afgehandeld