Yves Dupont
- Fietsenrek center S
Matig
Goede kwaliteit
Snelle stipte levering
De bestelling van het fietsenrek is vorige week geplaatst(26/8). We hebben een mail die dag nog ontvangen met de vermelding dat het order was doorgestuurd en dat de levering binnen de 3à4 werkdagen zou plaats vinden. Nu een week later nog geen fietsenrek gezien, of iets gehoor wat betreft de levering. Buiten deze mail vandaag.
Prima shop, kan snelle levering niet waarmaken
Helaas, er staat op de website bij het gewenste artikel: op voorraad. Indien op voorraad dan indien voor 14:00 besteld de volgende dag in huis. Dat blijkt structureel onjuist. Bij nabellen wordt dat erkend. Tja moet nog worden aangepast op site...
Erg goed: goed aanbod, duidelijke omschrijving, duidelijke en goede afwikkeling.
Is prima. Mijn bestelling kon niet op tijd geleverd worden en toen is er proactief meegezocht naar een oplossing, waardoor ik wel op tijd geleverd kreeg.
Fietsenrekkenhandel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fietsenrekkenhandel heeft de volgende resultaten bereikt:
Fietsenrekkenhandel