On Mind
Snel geholpen en de aangedragen opties waren vrijwel allemaal geschikt. Keuze gemaakt en direct over. Bedankt!
Goede service erg klantvriendelijk
Prima geholpen door Kai
Denk goed mee in je wensen. Kennen de markt goed. Ondersteunen je in de zoektocht en plannen efficiënt. Van begin tot einde zoektocht een fijne samenwerking.
positief/ service gericht
Erg goed! Vriendelijk en behulpzaam.
Erg prettig! snel schakelend en prima selectie en planning van objecten, daardoor binnen korte tijd geslaagd...…...
Heel prettig positief. Echt meedenkend met de situatie en passende oplossingen bedacht
Ik had eerlijk gezegd nog nooit gehoord van Flexas. Ik kwam ze tegen op internet op mijn zoektocht naar een nieuw kantoor in Hoofddorp. Ze hebben voor mij bezichtigingen geregeld, 3 stuks op 1 middag, echt super. Dat had mij een halve dag gekost om dat te regelen. Ook daarna is de nazorg super. Ik zou een volgende keer zeker weer gebruik maken van Flexas.
Positief. Proactief maar niet opdringerig, transparant en eerlijk (althans zo ervaarde ik het ;) ) en vriendelijke mensen.
Prima. Helaas geen (directe) ruimte bij het aangeboden pand.
Prettige ervaring. Vriendelijke service, meedenkend, goed te bereiken.
snel schakelen en binnen 3 weken een ander pand
Goede, snelle en duidelijke communicatie. Kennis van de (lokale) markt en mogelijkheden daarbinnen.
prima, duidelijk verhaal
Flexas verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Flexas heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service erg klantvriendelijk
Prima geholpen door Kai
positief/ service gericht
Erg goed! Vriendelijk en behulpzaam.
Prima. Helaas geen (directe) ruimte bij het aangeboden pand.
Prettige ervaring. Vriendelijke service, meedenkend, goed te bereiken.
snel schakelen en binnen 3 weken een ander pand
prima, duidelijk verhaal