8.9 /10

checkbox98% beveelt Flexas aan!

On Mind

Snel geholpen en de aangedragen opties waren vrijwel allemaal geschikt. Keuze gemaakt en direct over. Bedankt!

Danique

Goede service erg klantvriendelijk

Dase Company B.V.

Prima geholpen door Kai

Daniël Cirk - IRIS one

Denk goed mee in je wensen. Kennen de markt goed. Ondersteunen je in de zoektocht en plannen efficiënt. Van begin tot einde zoektocht een fijne samenwerking.

Ricigon i.o.

positief/ service gericht

Nicky

Erg goed! Vriendelijk en behulpzaam.

ReFleet B.V.

Erg prettig! snel schakelend en prima selectie en planning van objecten, daardoor binnen korte tijd geslaagd...…...

Caroline

Heel prettig positief. Echt meedenkend met de situatie en passende oplossingen bedacht

DC Maritime Partners

Ik had eerlijk gezegd nog nooit gehoord van Flexas. Ik kwam ze tegen op internet op mijn zoektocht naar een nieuw kantoor in Hoofddorp. Ze hebben voor mij bezichtigingen geregeld, 3 stuks op 1 middag, echt super. Dat had mij een halve dag gekost om dat te regelen. Ook daarna is de nazorg super. Ik zou een volgende keer zeker weer gebruik maken van Flexas.

Rutger Beens / Peaks

Positief. Proactief maar niet opdringerig, transparant en eerlijk (althans zo ervaarde ik het ;) ) en vriendelijke mensen.

Lumia Groep

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima. Helaas geen (directe) ruimte bij het aangeboden pand.

Florian

Prettige ervaring. Vriendelijke service, meedenkend, goed te bereiken.

Fluid Branding Ltd

snel schakelen en binnen 3 weken een ander pand

SEIN, M.H. Slaager

Goede, snelle en duidelijke communicatie. Kennis van de (lokale) markt en mogelijkheden daarbinnen.

Harrie Heerkens

prima, duidelijk verhaal

Flexas verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Flexas heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 10 mei 2013

Flexas

Welcome to Flexas.com! Search for office space to rent throughout The Netherlands, Belgium, Germany and France. We help you for free with finding the perfect office for your company. Flexas.nl is our website for offices in The Netherlands and Flexas.com is the website for offices in Belgium, Germany and France.

Overschiestraat 63

Daniël Cirk - IRIS one

Ricigon i.o.

positief/ service gericht

Nicky

Erg goed! Vriendelijk en behulpzaam.

ReFleet B.V.

Caroline

DC Maritime Partners

Rutger Beens / Peaks

Lumia Groep

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima. Helaas geen (directe) ruimte bij het aangeboden pand.

Florian

Prettige ervaring. Vriendelijke service, meedenkend, goed te bereiken.

Fluid Branding Ltd

snel schakelen en binnen 3 weken een ander pand