Lisanne
- Product of service:
- Oliebollen
Eet niet de oliebollen fk. vies
Ik heb meerdere maaltijden bij verschillende bedrijven al geprobeerd tot ik bij jullie uitkwam. Bij vele wat het allemaal erg smaakloos tot dat ik bij jullie bestelde. Alles is heerlijk op smaak!! En de kip is altijd perfect mals! Ook zijn de maaltijden goed gevuld en er is genoeg keus. Ben erg blij met jullie 🫶🏻
Vlees is goed na opwarmen
goeie service
Goede snelle service
Goed en aangenaam
Levering besteld voor maandag donderdag pas geleverd, zit zelf in de retail business en weet dus ook dat temperatuurborging 0 is op dit moment.fuelyourbody zelf was op tijd maar transport laat te wensen over elke dag wachten op bestelling en ergens feedback te vinden over bestelling.
Top
Een echte gamechanger voor mij. Perfect om standaard in de diepvries te hebben, zodat je altijd een gezonde, eiwitrijke en smaakvolle maaltijd binnen handbereik hebt. Voorheen deed ik zelf aan meal prep, maar dankzij FYB bespaar ik enorm veel tijd. Bedankt FYB om mijn leven eenvoudiger te maken ☺️
Super!
Niet heel positief... Als fitness bedrijf zou je toch moeten weten dat je niet met sunflower en rapeseed oil moet koken. Zeker zonnebloemolie zit veel te veel omega in waardoor je allerlei ontstekingen kan krijgen in je lichaam, als je omega uit balans is. Wat bij heel veel mensen zo is. Dit is voor mij dan ook echt een reden om niet meer bij jullie te bestellen.
Heel lekkere maaltijden
Positief. De bezorging was snel en zoals beloofd en de meeste maaltijden waren lekker (ketjapmaaltijden niet bereid zoals ketjap maaltijden bereid dienen te worden). De ketjap lijkt niet gebakken.
Zeer lekkere en gevarieerde maaltijden! Het is de eerste keer dat ik, wegens tijdsgebrek, kant-en-klare maaltijden aangeschaft heb en ik heb er geen spijt van!
Fuelyourbody verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fuelyourbody heeft de volgende resultaten bereikt:
Vlees is goed na opwarmen