Snelle levering, veel keuze, gemakkelijk en lekker eten.
Glenn Verrue
Lekkere maaltijd, ik ben een tevreden klant.
Nobrevet
Good, but plastic packaging waste will make me stop. They should move to more sustainable and environmentally friendly options.
Marcin Duchowski
Heerlijk !!!!!!!
Tom Seeuws
Top bedrijf ! Ik had al reclame zien passeren op Facebook en heb nu toch de stap gezet om te bestellen. Super hoe het eten is ingepakt voor transport en ook de levering was tip top! Hier...Top bedrijf ! Ik had al reclame zien passeren op Facebook en heb nu toch de stap gezet om te bestellen. Super hoe het eten is ingepakt voor transport en ook de levering was tip top! Hier kunnen veel bedrijven iets van leren! Wij bestellen zeker en vast nog en maken reclame! Doe zo verder !!!!
Giovanni Broeckx
Lekker producten
Luca Meire
Goed ervaring! Levering super vlot en pakket komt toe in koeldoos. Maaltijden zijn lekker en snel klaar. Perfect om uw dag te vullen met de correcte maaltijden. Zowel voor af te slanken als om te...Goed ervaring! Levering super vlot en pakket komt toe in koeldoos. Maaltijden zijn lekker en snel klaar. Perfect om uw dag te vullen met de correcte maaltijden. Zowel voor af te slanken als om te bulken! Super veel keuze en lekker! Zeker een aanrader