Christophe Claeys
- Product of service:
- lego 21062 en lego 10362
Vlotte communicatie, zeer snelle en verzorgde verzending.
Mooie prijs, direct bezorgd.
Pakketje was goed verpakt daardoor heel aangekomen. Maar de buiten verpakking was helemaal gescheurd.
Lego was goed verpakt en heel aangekomen. Prima geregeld.
Snelle service en goede levering
Eén kanttekening. Het lukte niet de bestelling op het DHL punt af te leveren. Wellicht mijn fout hoor, maar de site haperde enige keren. Later wel DHL punt ingevoerd maar werd toch thuis afgeleverd. We hebben het wel via DHL een dag kunnen verlaten, omdat we de eerste optie niet thuis waren. Verder helemaal prima hoor, berichtgeving, facturen, verzending enz. Helemaal prima, zou het zeker verder aanraden.
Super
Uitstekend
vlotte levering en service!
Goede nette levering en scherpe prijs.
Altijd correct en hulpvaardig.
voor het eerst besteld bij Goodbricks ,betrof een pre order artikel , dus levertijd kon wat variëren. Uiteindelijk wel even moeten wachten op de levering ,maar voor mij geen probleem , vanuit Goodbricks prima op de hoogte gehouden en geïnformeerd over status bestelling. Bijzonder tevreden over de manier van verpakking van de artikelen. Alles daardoor in perfecte staat ontvangen. kortom , een tevreden klant !
Prima ervaring!
Heel fijn geholpen!
Goede service artikelen goed ingepakt en verzorgd
Goodbricks.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Goodbricks.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Vlotte communicatie, zeer snelle en verzorgde verzending.
Mooie prijs, direct bezorgd.
Lego was goed verpakt en heel aangekomen. Prima geregeld.
Snelle service en goede levering
Super
Uitstekend
vlotte levering en service!
Goede nette levering en scherpe prijs.
Altijd correct en hulpvaardig.
Prima ervaring!
Heel fijn geholpen!