Marlene
- Verbeterpunten of tips
- n.v.t.
- Sterke punten
- goed verpakt, op tijd geleverd
Prima communicatie en doen wat men beloofd
Niet goed
Prima ervaring! Men denkt in oplossingen als er iets verkeerd besteld is.
Vlotte communicatie, zeer snelle en verzorgde verzending.
Goede prijs/kwaliteit en vlotte levering
Wat een goede service
Mooie prijs, direct bezorgd.
Pakketje was goed verpakt daardoor heel aangekomen. Maar de buiten verpakking was helemaal gescheurd.
Lego was goed verpakt en heel aangekomen. Prima geregeld.
Snelle service en goede levering
Eén kanttekening. Het lukte niet de bestelling op het DHL punt af te leveren. Wellicht mijn fout hoor, maar de site haperde enige keren. Later wel DHL punt ingevoerd maar werd toch thuis afgeleverd. We hebben het wel via DHL een dag kunnen verlaten, omdat we de eerste optie niet thuis waren. Verder helemaal prima hoor, berichtgeving, facturen, verzending enz. Helemaal prima, zou het zeker verder aanraden.
Super
Uitstekend
GoodStore verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GoodStore heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima communicatie en doen wat men beloofd
Niet goed
Prima ervaring! Men denkt in oplossingen als er iets verkeerd besteld is.
Vlotte communicatie, zeer snelle en verzorgde verzending.
Goede prijs/kwaliteit en vlotte levering
Wat een goede service
Mooie prijs, direct bezorgd.
Lego was goed verpakt en heel aangekomen. Prima geregeld.
Snelle service en goede levering
Super