8.6 /10

checkbox74% beveelt GoodStore aan!

8.2/10

Sanne Hoddenbagh

Duidelijke taal, webside is makkelijk te volgen wat betreft je bestelling.

Yvonne van Kessel

3.5

E. Hooglander

Goed en goedkoop

Birgit Van Rens

Heel goed! Ik heb een schilderijlijst en whiteboard met lijst besteld en ontvangen. Prachtige houten lijsten!!

Mark Leeuwis

prima bedrijf en product voor mooie prijs

Jan Van Eldik

SterSterSterLege sterLege ster

Aanschaf wissel- en kliklijsten

Geen tijdige info over vertraagde levering. Na telefonisch contact meteen een creditnota voor de verzendkosten als compensatie. Verzending ging daarna snel, maar helaas was toen de track en trace code weer niet doorgegeven. Wederom moeten bellen over het uitblijven van het pakket. Na de ontvangen code bleek het pakket al een paar dag op het afhaalpunt te liggen.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Leuk maar er zit geen snelheid wat betreft levering

Twee weken doen op het leveren van een voorraad /beschikbaar product is erg laks.
1.5

Antwoord GoodStore

Beste Wesley, Wij probeerde u al meerdere malen even telefonisch en per email te bereiken, maar dit was tevergeefs. Dank voor uw bericht en beoordeling voorzien van feedback waar wij vanuit kunnen verbeteren. Wij zijn het helemaal met u eens! Helaas is er bij uw bestelling het een en ander mis gelopen. Onze excuses voor het ongemak. Wij zouden graag willen voorstellen om u tegemoet te komen door de gemaakte verzendkosten van €5,99 terug te storten op uw rekening. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Verkoopteam Goodstore

Olivier Capiau

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb mijn goederen weken later nog steeds niet ontvangen terwijl er stond dat het op voorraad is

Leveren wat je beloofd
Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Reageren wel wanneer je mailt met klacht.

Antwoord GoodStore

Beste Olivier, Dank voor uw bericht en beoordeling voorzien van feedback waar wij vanuit kunnen verbeteren. Wij zijn het helemaal met u eens! Helaas is er bij uw bestelling het een en ander mis gelopen. Onze excuses voor het ongemak. Conform ons systeem zou er op 10-01 verzonden moeten zijn voor levering 13-01, echter in DHL is niets terug te vinden van uw bestelling. Vreemd! Het duurt door de drukte om de jaarwisseling heen soms wat langer voor een pakket om bij klanten te arriveren, echter hier gaat bij u echt iets mis. Ik maak zodoende kosteloos morgen direct een nieuwe zending voor u aan, zal zodoende 22-01 opnieuw worden aangeboden door DHL. Wij hebben u zojuist de verzendkosten gecrediteerd van €5,99 en storten dit terug op uw rekening. Er is nog meermaals gemaild en gebeld maar krijgen u telkens niet te pakken helaas. Met vriendelijke groet, Verkoopteam Goodstore

Jolanda Akkerman

Uitstekend

Wanneer een bestelling later wordt verstuurd of helemaal niet wordt verstuurd (door omstandigheden, wat uiteraard kan) doorgeven aan de klant.
Service gericht

Jan Bos

sneller leveren of beter communiceren

charline kreusch Hotel O Kathedral

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Normaal volgende dag levering. Uiteindelijk 10 dagen later ontvangen nadat we de borden feitelijk nodig hadden

Communicatie over levering juist houden

Jeff Mertens

SterSterHalve sterLege sterLege ster

levering heeft beetje op zich laten wachten, maar correcte opvolging nadien

2.5

GoodStore verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GoodStore heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 4 december 2013

GoodStore

Goodstore is de webshop voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met meer dan 30 webshops op het gebied van Sign & Display, Home & Living en Office & Print, is Goodstore met recht de veelzijdigste webshop van Nederland! Naast het uitgebreide assortiment, voert Goodstore ook unieke maatwerk producten en bijzondere merken. Goodstore is de partner die met u meedenkt en altijd optimale service biedt.

Ambachtsweg 6

2641 KS Pijnacker

8.2/10

Sanne Hoddenbagh

Duidelijke taal, webside is makkelijk te volgen wat betreft je bestelling.

Yvonne van Kessel

1.5

Olivier Capiau

Leveren wat je beloofd
Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Reageren wel wanneer je mailt met klacht.

Jolanda Akkerman

Uitstekend