H. Willemsen

Prima in communicatie en afhandeling

heldere product presentatie. zelf montage, maar niet te ingewikkeld

graag een plaatje bij in de doos van de steigerbuuistafel. Ik moest hem nu eerst weer gaan printen om te zien hoe op het dak in elkaar te zetten.

Rommy Lindeboom

Heel goed,artikel was heel goed in beschermende plastic verpakt

Renate de Vries

Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Doordat mijn logica anders is heb ik er wat langer over gedaan mijn weg te vinden.
Bestellen ging verder goed. Bestelling was zorgvuldig verpakt...
Bestellen ging verder goed. Bestelling was zorgvuldig verpakt en netjes geleverd.

Robert

Er stond dat het krijtbord geschikt was voor kinderen, maar er zaten allemaal losse en uitstekende splinters aan de houten lijst: hoezo kindvriendelijk?!

Reactie GoodStore:

Goedemiddag Robert,
Hartelijk dank voor de review.
Goedemiddag Robert,
Hartelijk dank voor de review.
Wij betreuren dit uiteraard ten zeerste en hebben dan ook een aantal keren geprobeerd om contact te zoeken. Helaas tot op heden zonder succes.
Wellicht dat u nog even telefonisch contact met ons op zou kunnen nemen?
Alvast bedankt en wij horen graag van u!
Linsey
Goodstore

Amanda Flamand

(Bewerkt)

Inge

Snel geleverd goede kwaliteit

Track en trace hebben we niet ontvangen waardoor we niet wisten dat het bezorgd werd en ook niet dat het bezorgd was Waardoor het rek vier dagen bij de buren heeft gestaan

Jan

Mooie lijst

Geen bijzonderheden

Jan Ouwehand

Duidelijke site en vriendelijk geprijsd