9.8 /10

checkbox100% beveelt GPStrackershop.nl aan!

9.8/10
9.6/10

A.Keus

Heel vriendelijk en goed bedrijf, staan je altijd goed te woord, nemen de tijd om het goed uit te leggen, Ik heb 2 x wat besteld, beide keren binnen 36 uur thuis bezorgd gekregen.

Meer uitleg van produkt op webside? Het bedrijf heeft alles ingesteld, ik zelf durf niets te veranderen (niet echt nodig), het werkt prima. Zo begrijp ik niet,bv. waarvoor de credits nodig zijn
Snelheid en vriendelijkheid, klant is hier nog koning!
Tracker en later USBvoedingskabeltje

vd berg

snelle levring correcte factuur afhandeling

info op de website uitgebreider maken en gebruiksaanwijzingen + aansluitgegevens beschikbaar maken op de website
snel geleverd jammer dat de info op de website te beperkt is.
Product of service:
GPS Tracker Motor GSM/GPS/GPRS Waterdicht incl. 1200mAh accu, S.O.S.-knop, Relais

Groenendijk

Echt super!!

Geen..
Zeer snel en goed!!
Voorjaar 2014

Eric Roest

heel fijn produkt

Snelle levering de volgende dag al thuis afgeleverd. Goed geholpen met instellen tracker. Ik gebruik de tracker voor mijn demente moeder te volgen op haar electrische fiets. Bijkomende kosten 7,50 simkaart en 5 euro beltegoed en 5 euro credits voor de website (tracktrack.nl) en dan kan ik wel 1 jaar vooruit schat ik. Het volgen via tracktrack kost bijna niets hooguit een paar sms’n om wat instellingen en meldingen door te geven
accu is na ongeveer 24 uur leeg. Het is even puzzelen om de juiste instellingen te vinden.
GPS Tracker Personal Plus

Freek

zeer snelle levering en het product werkt perfect. De web applicatie is zeer gebruiksvriendelijk.

product is ideaal voor het zelf inbouwen in een boot
gps traqcker

Jack

Fijne zaak!

Aardige mensen als je vragen hebt Ze weten waar ze het over hebben

Peter

SterSterSterSterLege ster

De eerste keer dat ik wat besteld hebt. Is vlot en correct geleverd.

Snelle levering.
Info op de site is enigszins misleidend. Er wordt gesuggereerd dat het abonnement op tracktrack gratis is. Dit is maar een hele korte tijd zo, maar daarna moet er gewoon betaald worden.

Antwoord GPStrackershop.nl

Bedankt voor uw positieve reactie. Waarschijnlijk heeft u iets verkeerd begrepen over het gebruik van TrackTrack.nl. Het gebruik van TrackTrack.nl is altijd gratis en blijft altijd gratis! Wel kunt u (zeer voordelig) SMSjes kopen op TrackTrack.nl maar dit is alleen een extra en niet van belang voor de werking van de site of de GPS-Tracker.

Geantwoord op

sander dijkmeijer

erg goed.

Om de temperatuur van mijn boot in de winter te monitoren heb ik de xt-tracker met 2 tempearuursensors besteld. Voor het doel wat ik voor ogen had was de xt- gebruiksaanwijzing wat summier maar de helpdesk heeft me met veel geduld bijgestaan in het oplossen van mijn vragen. Tevens hebben ze de software op tracktrack.nl zodanig aangepast dat de dieselkachel per sms automatische aanspringt als de temperatuur daalt onder de 2 graden. Het achteraf bekijken van de gevaren routes is ook een leuke bijkomstigheid, deze werkt zelfs nauwkeuriger dan mijn dedicated navigatiesysteem. Kortom erg gelukkig met de prijskwaliteits verhouding van het product en de service. Met vriendelijke groet Sander Dijkmeijer
De gebruiksaanwijzing is het enige kritiekpunt wat ik heb, die kan duidelijker.
xt tracker

willem

10 maanden na aankoop van een Parsonal tracker kon ik de handleiding niet meer vinden Na een telefoontje werd deze kostenloos per post verzonden De handleiding ging vergezeld van een chocolade letter "S" De S van Service (of was het toch de S van Sinterklaas?)

After sales erg goed en zeer klantvriendelijk
De papieren gebruiksaanwijzing kon duidelijker
GPS Tracker

Mark

GPS Tracker snel in huis

Binnen één dag had ik de bestelde GPS Tracker in huis. Met de installatie kwam ik er niet helemaal uit (door mn eigen fout zo bleek) maar ik ben snel en prima telefonisch geholpen. Top service!
25-09-2012

GPStrackershop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GPStrackershop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 oktober 2012

GPStrackershop.nl

GPSTrackerShop.nl is onderdeel van MAPP. Een Rotterdams bedrijf met diverse webwinkels. Een GPS-Tracker kopen doe je op GPSTrackerShop.nl. Goedkope GSM / GPS Tracker met snelle en eenvoudige locatie bepaling.

Hongkongstraat 86 - 88

3047 BS Rotterdam

9.8/10
9.6/10

A.Keus

Snelheid en vriendelijkheid, klant is hier nog koning!
Tracker en later USBvoedingskabeltje

vd berg

snelle levring correcte factuur afhandeling

snel geleverd jammer dat de info op de website te beperkt is.

Groenendijk

Fijne zaak!

Aardige mensen als je vragen hebt Ze weten waar ze het over hebben

Peter

SterSterSterSterLege ster

De eerste keer dat ik wat besteld hebt. Is vlot en correct geleverd.

Snelle levering.

Antwoord GPStrackershop.nl

Geantwoord op

sander dijkmeijer

erg goed.

De gebruiksaanwijzing is het enige kritiekpunt wat ik heb, die kan duidelijker.
xt tracker

willem