Astrid
Bestelling begin september gedaan. Niets ontvangen. Zijn onbereikbaar per mail en telefoon. Kortom corrupt. Niets bestellen daar!
- Snelheid levering
- Informatie op de website
- Bestelgemak
- 0.5
Zeer slechte service qua maat kinderkleding. Expres twee maten groter besteld en nog te klein. Hier willen ze niets mee doen, omdat het is bedrukt. Ja drukkosten nemen ze voor een volgende bestellig op zich (dat is 8 euro en totaalkosten zijn meer dan 50 euro - dat stelt niet veel voor) Weggegooid geld dus! Trui kan weg en een nieuwe bestellen = dubbele kosten. Wordt zo wel een hele dure trui. Heel jammer deze slechte service.
Uitstekende service. Absolute aanrader!
Zeer slecht. Verkeerde artikel werd geleverd. Meerdere keren gebeld, werd niet opgenomen. Uiteindelijk teruggebeld met boodschap mail te gaan krijgen hoe verder. Week later nog geen mail ontvangen. Zelf mail gestuurd waar niet op wordt gereageerd. Ook telefoon wordt weer niet opgenomen. Al met nog steeds goede artikel niet ontvangen.
Slechte bezorging en amateuristische website
De communicatie tussen de site en ideal ging aanvankelijk niet goed. De site bleef 'hangen'. Dit gebeurde later in de week nog eens. Vandaar even 'matig; bij de reactiesnelheid waarmee dus de verbinding tussen Hockeygear en Ideal bedoeld wordt. Toen ik n paar dagen later wederom dezelfde bestelling plaatste en het wel lukte met IDEAL verbinding te krijgen, was het ook 1,2,3 geregeld. Goede communicatie, prompte levering etc. dus eigenlijk EIND GOED, AL GOED
Zeer goede service. Ik heb hier een Osaka ProTour besteld. Na 2 maanden zat er al een scheurtje onder in de krul. Email gestuurd en werd dezelfde dag nog terug gebeld. Stick opgestuurd en dag later kreeg ik al een telefoontje dat ik een nieuwe kreeg. Zeer tevreden dus.
goed
Verrassend klantvriendelijk en super snel met alles!
Snelle service, hoge kwaliteit polo
Prima prijs en snelle levering. Op vrijdag om 12.30 besteld en op zaterdag om 12.30 geleverd. Dat is zoals het hoort
Super, snelle levering en lage prijs
Prettige ervaring
Prima communicatie, snelle levering. Top
Hockeygear.eu verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hockeygear.eu heeft de volgende resultaten bereikt:
Hockeygear.eu
Hendrik ter Kuilestraat 163
7547 SK Enschede
Uitstekende service. Absolute aanrader!
Slechte bezorging en amateuristische website
goed
Verrassend klantvriendelijk en super snel met alles!
Snelle service, hoge kwaliteit polo
Super, snelle levering en lage prijs