Mevr. Castricum

Goed.

Producten met hoge kwaliteit
Duidelijke website
Netjes geleverd

Misschien een instructiefilmpje over de lichtkier verberger.

Mevr. Badwal

Aardig en behulpzaam personen aan de telefoon.

Bestelling is compleet, goed ingepakt, op tijd bezorg.

Vanaf de bestelling tot de levering heel veel mailtjes ontvangen. Soms werd daarin de ordernummer vermeld en soms een andere nummer. Dat is verwarrend. 3 of 4 mails zouden genoeg zijn: besteling... Vanaf de bestelling tot de levering heel veel mailtjes ontvangen. Soms werd daarin de ordernummer vermeld en soms een andere nummer. Dat is verwarrend. 3 of 4 mails zouden genoeg zijn: besteling ontvangen, bezorgingsinfo, betaling

Dhr. Holscher

Na wat moeite met bestellen via webshop uitstekend geholpen per mail en telefoon. Er is een offerte voor me gemaakt die heb ik goedgekeurd en daarna netjes en vlot alles ontvangen.

Goede ondersteuning bij bestelling

Bestellen via de webshop was voor mij lastig. Er belandde steeds dingen dubbel in mijn 'mandje'. Accessoires waren los lastig te bestellen. Vond het verwarrend. na sturen email werd ik gebeld en... Bestellen via de webshop was voor mij lastig. Er belandde steeds dingen dubbel in mijn 'mandje'. Accessoires waren los lastig te bestellen. Vond het verwarrend. na sturen email werd ik gebeld en keurig geholpen.

Mevr. Kessels

Super

Snelle reactie en levering

Geen, ga zo door

Mevr. Van der voort

Heel goed

Fijne site

Mevr. Buijs

Goed, ook het telefonisch contact

Mevr. Vrinzen

Keurig

Nvt

Mevr. van de Kant

Mijn ervaring met Home Design Shops is positief. Maar ‘we’ moeten het (met zo’n vragenlijst) ook niet groter maken dan het is nadat ik drie proefpotjes verf heb besteld bij jullie.😄

Een sterk punt benoemen is een verplicht veld…. dat bedoel ik met ‘groter maken’ hahaha!

Niet voor elke spreekwoordelijke euro een review vragen.

Ingrid

Goede communicatie

Op maat bestelde rails bleek groter dan besteld. Dit was geen probleem, de meneer die hem ging hangen heeft hem netjes op de juiste maat gemaakt maar ik vond het wel raar voor een op maat bestelde... Op maat bestelde rails bleek groter dan besteld. Dit was geen probleem, de meneer die hem ging hangen heeft hem netjes op de juiste maat gemaakt maar ik vond het wel raar voor een op maat bestelde rails, waar heb ik dan voor betaald qua op maat maken?

Maclebens

Fijne Website mooi product snel bezorgd

Mooi product

Nvt