Mevr. Van der weijden
- Duidelijke site
- Verbeterpunten of tips
- weet niet
Helemaal top !!
niet goed .3 pakken besteld .2 waren beschadigd .
Goed & snel!
Redelijk
Uitstekend
uitstekend.
Positief
Goed,net als vorige keer.
goed
Gemakkelijk om alle info te vinden
Home Design Shops verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Home Design Shops heeft de volgende resultaten bereikt:
Home Design Shops
Edisonstraat 33
2723 RS Zoetermeer
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Companyβs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Helemaal top !!
niet goed .3 pakken besteld .2 waren beschadigd .
Goed & snel!
Redelijk
Uitstekend
uitstekend.
Positief
Goed,net als vorige keer.
goed
Gemakkelijk om alle info te vinden