Duidelijke website. Eenvoudig bestelproces. Goed op de hoogte gehouden mbt tot status bestelling en zeer snel en goed verpakt geleverd. Een perfecte koopervaring en 5 sterren waardig.
Marian Hoving
Redelijk snelle levering, wij hadden het bord besteld ter ere van een verjaardag en het was een daverend succes!
Harold Ruijschop
Goed, producten op de verschillende sites is even een zoekplaatje.
BMM Groen bv
Levering duurt erg lang, bij track & trace is niet op te maken wanneer de levering gaat plaats vinden. Levering duurt langer dan aangegeven bij bestellen.
Pbnl
Slecht, levertijd is megalang we hebben het product tot op heden nog steeds niet ontvangen
Marc Van de Walle
Sacha Maat
Super!! Echt helemaal echt en gaaf!!
Anton Poppeliers
E.S de Groot
Goede en snelle levering. Eindresultaat beter dan verwacht. Advies voor bevestigingsmiddelen heel duidelijk. De app om bord te maken is niet heel prettig. Ik had daardoor ook en minder...Goede en snelle levering. Eindresultaat beter dan verwacht. Advies voor bevestigingsmiddelen heel duidelijk. De app om bord te maken is niet heel prettig. Ik had daardoor ook en minder mooi bord verwacht en had het daardoor bijna niet besteld.