Kropman, particulier
Zeer goed
G Heel tevreden
goed
Is altijd goed geweest eerst kwam ik op de markt in Uithoorn
Veel keus, prima prijs-kwaliteit verhouding.
Slecht
Gemakkelijk online bestellen; snelle accurate levering!
Top!
Goede kwaliteit en op tijd alles gelevert
Zit onwijs lekker het ondergoed van J en C ,ben er erg blij mee
Uitstekend product. goede service en communicatie.
Producten doen niet wat ze beloven, retour-en verzendkosten voor eigen rekening. Met deze wetenschap had ik nooit iets bij hun besteld.
Goed contact en service. Snelle levering.
Jencunderwear verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jencunderwear heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
G Heel tevreden
goed
Is altijd goed geweest eerst kwam ik op de markt in Uithoorn
Veel keus, prima prijs-kwaliteit verhouding.
Slecht
Gemakkelijk online bestellen; snelle accurate levering!
Top!
Goede kwaliteit en op tijd alles gelevert
Zit onwijs lekker het ondergoed van J en C ,ben er erg blij mee
Uitstekend product. goede service en communicatie.
Goed contact en service. Snelle levering.
Jencunderwear heeft de volgende resultaten bereikt: