Fam kwant
- Product of service:
- Lamellen
Prima voor elkaar ,doen wat ze beloven , product boven verwachting!!
Heel mooi materiaal snel geleverd !
Twee houten lamellen besteld. Bij beide pakketten zaten niet genoeg beugels., kwam in totaal 5 beugels te kort. Daar sta je dan als bezig bent met installeren bij je moeder. Je kan niet verder. Opgelost door na Rhoon te rijden en beugels te halen. Koste me 2,5 uur. Ik heb hierdoor extra kosten gemaakt en heeft mij tijd gekost. Reactie van mijnraamdecoratie was alleen sorry daar kunnen wij ook niets aan doen. Dit bedrijf besteld hun producten ook ergens in het buitenland en stuurt het dan door naar de klant. Dat is prima, maar als er dingen niet goed gaan dan moeten ze wel verantwoording nemen.
Zou geen zaken met dit bedrijf doen. Ze komen hun afspraken niet na. Ze adverteren op marktplaats en verkopen producten aan meerdere kopers en draaien vervolgens de koop terug.
Top bedrijf met goede service ik had problemen met een kantelmechanisme en heb een nieuwe opgestuurd gekregen zonder verdere kosten prima service.
Top Bedrijf !! Goede Service , blij met mijn houten jaloezieën. Er was klein foutje gemaakt in de fabriek , maar het bedrijf heeft het Super goed opgelost . Dank je wel Joe Benelli
Klantvriendelijk en superieure kwaliteit! De medewerkster van de klantenservice dacht mee en zo kon ik toch een afwijkende maat bestellen, heel tevreden!
Beste ervaring met een bedrijf ooit.
Echt top bedrijf, voor ik de order plaatste nog even gebeld over een ophang montage vraag die zeer vriendelijk en duidelijk werd beantwoord, de luxaflexen besteld, perfect verpakt, bezorging ook top die exact laat weten wanneer het onder weg gaat en precies laat weten wanner het word bezorgd.
Super! Alles is geleverd conform afspraak. Eenvoudig bestelsysteem. Keuze volop en snelle levering.
In juni gordijnen door Benelli op laten meten en besteld . Een gordijn te lang en dat is er nu in September nog steeds niet. Leuk bedrijf als alles goed gaat maar kunnen het absoluut niet aan als er iets fout gaat. Loze beloftes en flinke vertraging staan je dan te wachten ….
VANAF HET MOMENT VAN HET OPMETEN TOT EN MET VANDAAG, DEMONTAGE WAS EEN AANEENSCHAKELING VAN BELEVEN EN GENIETEN. DE VAKVROUW, HEEFT ER EEN BIJZONDER IETS VAN GEMAAKT. COMPLIMENTEN VOOR JE VAKVROUWSCHAP MARISKA. JE BENT EEN TOPPER, JE BAAS MAG TROTS ZIJN OP JE WERK.
Waardeloos en zwaar teleurstellend, nog minder dan de kwaliteit van een bouwmark. Lamellen trekken krom terwijl het een van de duurste versies was uit hun programma. Antwoord dat het een natuurproduct is en de krommingen binnen de marges vallen( enkele meer dan 7 a 8 mm) enkele keren contact gezocht maar geen passende oplossing. dan zijn de foto`s niet goed en dan is het gebruikte meetlint niet goed aangebracht. Puur ontwijkend gedrag en geen oplossing van zins.
Bestellen was eenvoudig. Op tijd en keurig geleverd (aluminium jaloeziën). Ziet er goed uit en kwaliteit lijkt OK. Minpuntje: in de verpakking zit een kaartje, dat deze raambekleding "alleen mag worden toepast op plaatsen waar geen kinderen komen". Terwijl ze het op hun site aanprijzen voor woon doeleinden. En daar is het natuurlijk ook gewoon voor bedoeld. Zo'n kaartje (= disclaimer) slaat echt helemaal nergens op.
Kwaliteit is goed, maar komen leverbelofte niet na
Joe Benelli verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Joe Benelli heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima voor elkaar ,doen wat ze beloven , product boven verwachting!!
Heel mooi materiaal snel geleverd !
Beste ervaring met een bedrijf ooit.
Kwaliteit is goed, maar komen leverbelofte niet na
Joe Benelli heeft de volgende resultaten bereikt: