De door mij bestelde producten bij Mijnblinds.nl, zijn uiterst netjes verpakt en geheel overeenkomstig mijn wensen afgeleverd. Alles exact zoals ik gevraagd heb. Dit bedrijf beveel ik zeker aan bij...De door mij bestelde producten bij Mijnblinds.nl, zijn uiterst netjes verpakt en geheel overeenkomstig mijn wensen afgeleverd. Alles exact zoals ik gevraagd heb. Dit bedrijf beveel ik zeker aan bij familie en vrienden. Een heel mooi voorbeeld van online winkelen zonder daar ook maar een enkele zorg over te hoeven hebben. Proficiat voor de medewerkers van Mijnblinds.nl!
F. Visser
Art van Velsen
Fijn geholpen!
W. Mulder
Via Google bij Mijnblinds.nl terechtgekomen om onze houten jalozieen te kopen. Op hun site staat zo duidelijk aangegeven hoe te meten en wat te doen dat het niet kan mislukken. Na 6...Via Google bij Mijnblinds.nl terechtgekomen om onze houten jalozieen te kopen. Op hun site staat zo duidelijk aangegeven hoe te meten en wat te doen dat het niet kan mislukken. Na 6 weken hebben win onze jalozieen in ontvangst mogen nemen en wat zijn ze mooi.
Rene
Wat een fijn bedrijf om bij te bestellen, top!
S. otterloo
Al vier jaar heel gelukkig met mijn houten jaloezieën.
Monique dekkers
Duidelijk advies en goede service.
Goede service en ik kreeg duidelijk advies. Veel kennis over de producten.
Julian
Ik heb een tuinset gekocht bij dit bedrijf en mijn ervaring is dat het personeel zeer behulpzaam en vriendelijk was.