Elles van Geest

Super!!

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Mooie verpakking, duidelijke mail. Vond het wel onduidelijk hoe juffie zich verhoudt tov josharmbanden.nl

Anneke Steenhuis

Ik had de armband snel gevonden en ook besteld. Ook de ontvangst was fijn op tijd

N/a

Mirte Veneberg

Ik heb de levering en het ontvangst als goed ervaren. Alleen naar een uur het armbandje om te hebben viel het magneetje er al uit…. Het armbandje bleef niet meer zitten. We hebben seconde lijn... Ik heb de levering en het ontvangst als goed ervaren. Alleen naar een uur het armbandje om te hebben viel het magneetje er al uit…. Het armbandje bleef niet meer zitten. We hebben seconde lijn moeten gebruiken om het armbandje te repareren. Dit vind ik persoonlijk wel minder omdat het armbandje wel aan de dure kant was.

mirjam verwijmeren

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

er werd gezegd past in de brievenbus maar dat paste echt niet hoor maar verder erg tevreden

Froukje Schilstra

Top!

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Heel zorgvuldig en erg leuk ingepakt met een persoonlijke noot

ivano gennaro Cigliano

Uitstekende professionele snelle seri

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Ik heb geen suggesties om je te geven. Ik was tevreden met alles, van uw organisatie tot de snelheid van levering en de verpakking van het pakket. Gefeliciteerd en goed

Kitty

Prima ervaring. Mooie armband gekocht.

Geen opmerkingen

NX Oostendorp

Ik geniet

Geen idee

Arianne vd Molen

De bestelling en het leveren ging er soepel en snel, heel fijn. Alleen voor de tweede keer achter elkaar heb ik een armband die binnen een week alweer stuk is. Het magneetje aan 1 kant laat los,... De bestelling en het leveren ging er soepel en snel, heel fijn. Alleen voor de tweede keer achter elkaar heb ik een armband die binnen een week alweer stuk is. Het magneetje aan 1 kant laat los, waardoor ik de armband alweer verloren heb voordat ik deze kon maken. Heel jammer, met name dat het 2 x achter elkaar gebeurt. Dat is voor mij een reden om niet snel jullie aan te bevelen of een nieuwe armband bij jullie te bestellen.

Zie hierboven.

Riky Jamin

Snelle levering ! Klantenservice is ook snel met beantwoorden. Erg prettig.