Om dat ik het ook leuk vont en ik zag dat anderen mensen ook leuk vindt
M Verhoog
Leuk voor kinderen. Jammer dat je de sokken moet betalen.
Odile
Mooie locatie, goede parkeergelegenheid,
Suzanne
De jongens hebben zich prima vermaakt. Na 2 uur nog niet uitgesprongen. Prima horeca. Er zouden iets comfortabeler stoelen mogen staan en de wc's waren niet heel schoon.
P. van Dijk
Kinders lekker laten stuiteren, altijd goed! Alleen de ranja is niet te drinken. Smerige zoetstof! Waarom er toch nergens meer suiker in mag...
gio
Jawel, prima park. Maar heel slecht dat het verboden is om vanaf bepaalde blokken af te mogen springen. Er zijn te veel regels die het niet leuk maken, en bij andere parken juist wel uitdaging...Jawel, prima park. Maar heel slecht dat het verboden is om vanaf bepaalde blokken af te mogen springen. Er zijn te veel regels die het niet leuk maken, en bij andere parken juist wel uitdaging geven. Gewoon toestaan, evt net een bordje erbij alleen met x jaar ervaring oid. Maar nu komen we niet meer vrij springen omdat we te goed zijn, en het saaaaaai is
Harderwijk
Catering was erg traag en verloor bestellingen
Hoenderdaal
Voelde niet feestelijk. Lang moeten wachten
Daniël
De verdeling van de leeftijden is erg raar. Als ik met mijn zoon van 5 jaar wil jumpen, moet ik onder schooltijd komen, maar mijn zoon is leerplichtig. Dit is een enorme beperking omdat mijn zoon...De verdeling van de leeftijden is erg raar. Als ik met mijn zoon van 5 jaar wil jumpen, moet ik onder schooltijd komen, maar mijn zoon is leerplichtig. Dit is een enorme beperking omdat mijn zoon van 5 jaar niet samen met zijn zus van 7 jaar tijdens de reguliere jump mag meespringen omdat dit vanaf 6 jaar is. De enige optie is op zaterdag en dan kan ik niet. Het is dus onmogelijk om samen met mijn kinderen te komen jumpen het komende jaar.