Jump-XL

Stephanie capelle

Mooi en overzichtelijk trampoline- en airpark, gezellige boven verdieping met fijn interieur, zeer hippe digitale order en pay units. Partyroom was goed, maar ik vond het er heel stil een muziekje... Mooi en overzichtelijk trampoline- en airpark, gezellige boven verdieping met fijn interieur, zeer hippe digitale order en pay units. Partyroom was goed, maar ik vond het er heel stil een muziekje zacht als achtergrondmuziek zou fijn zijn geweest. Wij hebben het kinderfeestje het kei gezellig, actief en leuk gehad met de kids. Groetjes familie Capelle

Beste Stephanie,
Wat ontzettend fijn om te horen dat het feestje zo naar wens is geweest. Bedankt voor uw positieve woorden.
Voorheen hadden wij een muziekbox in de partyroom staan, maar...
Beste Stephanie,
Voorheen hadden wij een muziekbox in de partyroom staan, maar helaas is deze door een bezoeker meegenomen. Wij gaan kijken naar een oplossing hiervoor.
Dank voor uw bezoek en tot de volgende keer!

Cam hoefnagel

De kids vonden het leuk maar ik vind de prijs niet normaal duur!! In de tussentijd 1 ijsje is echt te weinig en de mayonaise was helemaal zielig en klein zakje per persoon. Voor dat geld had ik er... De kids vonden het leuk maar ik vind de prijs niet normaal duur!! In de tussentijd 1 ijsje is echt te weinig en de mayonaise was helemaal zielig en klein zakje per persoon. Voor dat geld had ik er echt meer van verwacht eerlijk gezegd

Jacomijn

Omdat ik het niet zo heel goed vond personeel heel gehaast

Beste Jacomijn,
Bedankt voor uw feedback. Wij nemen uw punt mee en gaan ons best doen dit te verbeteren.

Caroline

Leuk! Maar disco had niet gehoeven

Beste Caroline,
Fijn dat u het leuk heeft gehad.
Wist u dat wij speciale tijden hebben voor de disco jump. Het is dus ook mogelijk om te komen jumpen zonder disco.
Wij hopen u...
Beste Caroline,
Fijn dat u het leuk heeft gehad.
Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Karianne Nijpjes

Het ziet er mooi en schoon uit. Helaas zit er geen airco in en doordat het zo warm buiten was zat iedereen weg te zweten. Daarnaast is er een kindje na het feestje ziek geworden en gaf aan dat de... Het ziet er mooi en schoon uit. Helaas zit er geen airco in en doordat het zo warm buiten was zat iedereen weg te zweten. Daarnaast is er een kindje na het feestje ziek geworden en gaf aan dat de kroket raar smaakte.

De trampolines waren top, alleen de rest eromheen echt minder. Had meer verwacht van zo’n nieuwe hal.

Desy

Leuk en gezellig personeel, gezellig voor de kinderen maar ook voor de ouders kan je hier leuk zitten.

Sharon

Super leuk, wel prijzig

Dag Sharon,
Goed om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad in ons park.
Wij hopen jullie binnenkort weer te mogen ontvangen, wellicht in de herfstvakantie!