Jump-XL

Marloes van Empel

Vooral de peuter ochtend is echt een uitkomst. De kleinere kinderen kunnen nu ongestoord van de trampoline gebruik maken.

Marianne, Senne en Damian van Merwijk

Het is mooi, groot, schoon, leuke verschillende trampoline’s, coole glijbaan en super aardig personeel, wij komen best vaak vanuit Arnhem omdat de rit het echt waard! Top!!

dirk

Overzichtelijke springhap met vriendelijk personeel

F. Brooshooft

Simpel concept, geen gedoe, prima mensen

Patricia Oomkens

Erg leuk! Kinderen kunnen er lekker hun energie kwijt :)

Claudia

Onvriendelijk personeel

Beste Claudia,
Beste Claudia,
Bedankt voor je review! Wat vervelend om te lezen dat het bezoek niet naar wens was. Wij stellen je feedback erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren. Wij hopen echter dat we je alsnog een keer mogen begroeten en dat jouw bezoek dan helemaal naar wens zal verlopen.

Vivian

Het was vreselijk druk, veel huilende kinderen die pijn hadden en zelfs een arm gebroken! Ben na een half uur al weg gegaan, zonde van het geld. Voor ons nooit meer! Het was niet veilig!

Beste Vivian,
Beste Vivian,
Bedankt voor je eerlijke beoordeling! Jammer dat je geen goede ervaring met ons hebt gehad, onze excuses voor het ongemak. We stellen het erg op prijs dat je de tijd hebt genomen om ons te informeren over de ervaring die je met ons hebt gehad. Dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Laurie Pennings

2 sterren omdat de kinderen nog heerlijk hebben kunnen springen. Maar wat een slechte service. Ik heb een uur en een kwartier moeten wachten op 1 bittergarnituur. En de daarop volgende reactie was... 2 sterren omdat de kinderen nog heerlijk hebben kunnen springen. Maar wat een slechte service. Ik heb een uur en een kwartier moeten wachten op 1 bittergarnituur. En de daarop volgende reactie was alles behalve professioneel. Teleurstellend en hopelijk was ik de enige.

Beste Laurie,
Beste Laurie,
Bedankt voor je eerlijke beoordeling! Wat jammer dat je geen goede ervaring met ons hebt gehad, onze excuses voor het ongemak. We stellen het erg op prijs dat je de tijd hebt genomen om ons te informeren over de ervaring die je met ons hebt gehad. Dit helpt ons om onze service te verbeteren. Wij hopen echter dat we je alsnog een keer mogen begroeten en dat jouw bezoek dan helemaal naar wens zal verlopen.