Jump-XL

Linda Schellings

Mooi, ruim park met veel mogelijkheden! Als ouder kun je boven zitten en kun je bijna alles zien van de kinderen, top!!

M

Het is overzichtelijk, leuke activiteiten, goed georganiseerd.

Gea

De kuds vermaken zich er zo goed!
Vooral bij regenachtige dagen anders zien we ze liever buiten spelen.

Antonia

Voor de kids super leuk. Mooi ruim. Het was niet te druk. Niet te veel herrie zoals in andere speelruimtes.
Om als ouder te wachten vond ik het wel een beetje koud. Als ik dat geweten had, had ik een dekentje meegenomen.
Verder is het bij het reserveren al handig om te weten dat je een waiver in moet vullen.

Bas

Leuke plek om vooral bij minder weer de kinderen los te laten gaan.

Jill

Toiletruimte ver onder de maat!

Beste Jill,
Beste Jill,
Bedankt voor je review! We vinden het erg jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over jouw bezoek. We stellen je feedback in ieder geval erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren. Wij hopen echter dat we je alsnog een keer mogen begroeten en dat jouw bezoek dan helemaal naar wens zal verlopen.

I.W. Deunk

Eerst in de rij bij de receptie, daarna in de rij bij de 2 computers om gegevens in te vullen en daarna weer in de rij bij de receptie. Het verkort de springtijd en is niet efficiënt. Het... Eerst in de rij bij de receptie, daarna in de rij bij de 2 computers om gegevens in te vullen en daarna weer in de rij bij de receptie. Het verkort de springtijd en is niet efficiënt. Het veroorzaakt irritatie. De wc' s, ( met name de jongens) stonken.
De bediening in de horeca was goed maar het restauratiegedeelte was aan de kleine kant. Er was voldoende toezicht bij het springen en de medewerkers wisselen van taken zodat ze niet de hele dag hetzelfde hoeven te doen. Prima! De prijzen zijn aan de hoge kant.

Reactie Jump-XL:

Bedankt voor jouw eerlijke beoordeling! We vinden het erg jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over jouw bezoek. Wij stellen je feedback in ieder geval erg op prijs en nemen het mee om onze... Bedankt voor jouw eerlijke beoordeling! We vinden het erg jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over jouw bezoek. Wij stellen je feedback in ieder geval erg op prijs en nemen het mee om onze service te verbeteren. Wij hopen echter dat we je alsnog een keer mogen begroeten en dat jouw bezoek dan wel helemaal naar wens zal verlopen.

Pijl

Ik vind het best prijzig en gisteren was het erg druk en steenkoud. Het was mijn 2e bezoek de 1e was oke

Mascha

Te druk en heelemal overprikkeld, terwijl de kids wel dingen gewennt zijn. Misschien wat minder geluid en mensen toelaten. We zijn na n half huur vertrokken en kreegen de helft vant geld terug, dat... Te druk en heelemal overprikkeld, terwijl de kids wel dingen gewennt zijn. Misschien wat minder geluid en mensen toelaten. We zijn na n half huur vertrokken en kreegen de helft vant geld terug, dat was aardig en n goede compromis.

Beste Mascha,
Beste Mascha,