Nillezen

Omdat zowel personeel als medebezoekers te weinig afstand hoeden ivm Coronamaatregelen. En er was geen of nauwelijks ventilatie.

Marjan

Mooi trampolinepark, schoon, goed georganiseerd. Alleen wel prijzig. Ik zou alleen wel een alternatief bedenken voor de waterpunten; iedereen zit aan hetzelfde tapkraantje en bekers en het is niet... Mooi trampolinepark, schoon, goed georganiseerd. Alleen wel prijzig. Ik zou alleen wel een alternatief bedenken voor de waterpunten; iedereen zit aan hetzelfde tapkraantje en bekers en het is niet duidelijk welke bekers gebruikt zijn (ivm corona-preventie).

Ilse Klein Herenbrink

Erg groot, veel leuke trampolines, erg vriendelijk personeel

Lam

Te veel kinderen van groot tot klein tegelijk, soms 3 of 4 op de zelfde trampo’s (van trampo naar trampo springen met grote botsing gevaar als gevolg). Beide kinderen zijn gestopt voordat hun 30min... Te veel kinderen van groot tot klein tegelijk, soms 3 of 4 op de zelfde trampo’s (van trampo naar trampo springen met grote botsing gevaar als gevolg). Beide kinderen zijn gestopt voordat hun 30min op was omdat ze veel plein hadden gekregen. En ze zijn absoluut niet kleinzerig of niks gewend. Op m’n zoon was een groter kind gesproken. Ging wel per ongeluk, ze kwamen van verschillende richtingen en de tweede keek niet voordat ze op de volgende trampo spring. Ze kwam van boven op m’n zoon z’n hoofd&nek terecht, met veel pijn als gevolg, nu nog steeds.

Reactie Jumpsquare Arnhem:

Jammer dat uw bezoek aan Jumpsquare niet aan de verwachtingen voldeed. Wij passen het aantal Jump Masters aan aan de drukte om het overzicht te bewaren. Dus meer jumpers betekent meer Jump Masters.... Jammer dat uw bezoek aan Jumpsquare niet aan de verwachtingen voldeed. Wij passen het aantal Jump Masters aan aan de drukte om het overzicht te bewaren. Dus meer jumpers betekent meer Jump Masters. Desondanks willen we u graag aanbieden om op een rustiger moment de Jumpsessie in te halen. Neem daarvoor contact op via arnhem@jumpsquare.com, dan kunnen we kijken naar een geschikte datum.
Sindskort is het mogelijk om in ons reserveringssysteem te zien hoe druk het per uur is. Dit biedt u de mogelijkheid om een volgende keer een jumpsessie te kiezen wanneer het wat rustiger is.

Karin

Het is onwijs leuk! De kinderen genieten er echt van en gaan er graag heen.

H.Berendsen

Kinderen hebben zich uitstekend vermaakt dus oma ook

Femke

Leuk, onder vrienden springen we graag trampoline

Ella

Ik vo d het erg leuk in het park, vind het wel jammer dat sommige o derdelen niet altijd benut worden