Supervriendelijk meedenkend personeel, heel fijne vibe!! Met name de jonge (17jarige!) ‘leidinggevende’ (naam vergeten) wat een inspiratie qua beleefdheid, serieusheid en zakelijke correctheid! Heb...Supervriendelijk meedenkend personeel, heel fijne vibe!! Met name de jonge (17jarige!) ‘leidinggevende’ (naam vergeten) wat een inspiratie qua beleefdheid, serieusheid en zakelijke correctheid! Heb enkel een superlieve minstens zo beleefde dochter maar oh zo een werknemer/zoon wil werkelijk iedere moeder, chapeau!
Jailey
Super vriendelijk personeel en de horeca is ook top. Ze maken heerlijke frikadellen in stukjes ;-)
Joyce Griep-Tonnon
Superleuk!
Waagmeester
Voor de mini’s alleen in de ochtend mogelijkheden, verder goed sfeertje, overzichtelijk genoeg en toezicht aanwezig.
Meijer
Super vriendelijk personeel en er is genoeg te doen
Jackie Best
Kinderen kunnen heerlijk spelen
Rob
Vond het super met mijn dochtertje van 6 jaar oud! goede uitleg,alles schoon, vriendelijk personeel, en voor herhaling vatbaar.
Roelof
Tis leuk voor de kids. En voor de ouders is het goed uit te houden als ze moeten wachten op de kids.