- Woonplaats/Provincie
- Haarlem
- Uw beoordeling
- Ik wil graag mijn zeer positieve ervaring delen met Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht B.V., in het bijzonder met arbeidsrechtjurist Roelant van der Sanden. Ik kwam bij hen terecht in een complexe en stressvolle situatie met mijn voormalige internationale werkgever waarbij mijn arbeidsovereenkomst voortijdig dreigde te worden beëindigd. Vanaf het eerste contact voelde ik me gehoord en begrepen.
Roelant toonde zich direct deskundig en professioneel. Hij nam de tijd om mijn verhaal aandachtig aan te horen, de relevante documenten grondig te bestuderen en de juridische implicaties helder en begrijpelijk uit te leggen.
Wat ik vooral waardeerde, was zijn strategische aanpak en zijn vermogen om de situatie vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Hij was niet alleen juridisch sterk onderlegd, maar toonde ook oprechte betrokkenheid bij mijn zaak en mijn persoonlijke welzijn.
Gedurende het hele traject heb ik de communicatie met Roelant als zeer prettig en efficiënt ervaren. Hij was altijd goed bereikbaar, reageerde snel op mijn vragen en hield me proactief op de hoogte van de ontwikkelingen. Hij legde complexe juridische concepten op een duidelijke manier uit, waardoor ik me als cliënt goed geïnformeerd en in controle voelde.
Wat deze ervaring echt onderscheidde, was de manier waarop Roelant de onderhandelingen met mijn werkgever heeft gevoerd. Hij was vastberaden in het behartigen van mijn belangen, maar tegelijkertijd ook constructief en gericht op een eerlijke oplossing. Dankzij zijn expertise en tactisch inzicht is er uiteindelijk een VSO tot stand gekomen waar ik, gezien de omstandigheden, tevreden mee ben.
Naast zijn professionele kwaliteiten, heb ik Roelant ook ervaren als een integer en empathisch persoon. Hij toonde begrip voor de emotionele impact van de situatie en bood niet alleen juridische, maar ook menselijke steun. Dit maakte de samenwerking in een moeilijke periode aanzienlijk dragelijk.
De administratieve afhandeling door Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht B.V. verliep eveneens vlekkeloos. Alles was duidelijk en transparant.
Ik kan Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht B.V., en in het bijzonder Roelant van der Sanden, dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die te maken krijgt met ontslag of andere arbeidsrechtelijke kwesties. Je bent bij hen in zeer bekwame en betrouwbare handen. Hun deskundigheid, professionaliteit, betrokkenheid en effectieve aanpak maken hen tot een uitstekende keuze.
Nogmaals dank aan Roelant en het team van Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht B.V. voor de waardevolle hulp!