AT5/POA

Heldere communicatie, snelle actie.

Amsterdam

Uw beoordeling

Het Juridisch Centrum heeft onder grote tijdsdruk duidelijkheid gegeven en me geholpen de juiste beslissingen te nemen.

Edgar

Fantastische begeleiding bij de onderhandelingen voor de VSO

Utrecht

Uw beoordeling

Ronald heeft me uitstekend geholpen bij de onderhandelingen met mijn werkgever. Het eerste bod van de werkgever was op z'n zachtst gezegd ver onder de maat. Uiteindelijk is een goede regeling... Ronald heeft me uitstekend geholpen bij de onderhandelingen met mijn werkgever. Het eerste bod van de werkgever was op z'n zachtst gezegd ver onder de maat. Uiteindelijk is een goede regeling getroffen. Het belangrijkste vond ik dat Ronald nooit zomaar toegeeft als een tegenvoorstel gedaan wordt. Verder zorgt hij dat er geen enkel woord of zin in de uiteindelijke overeenkomst kan leiden tot welke onduidelijkheid dan ook. Om de vaart er in te houden bij de onderhandelingen belt hij altijd even vooraf om te overleggen en aan te geven dat hij een mail gaat sturen. Heel fijn!

Martin

Directe benadering

Almere/Flevoland

Uw beoordeling

Wanneer je juridische hulp nodig hebt dan ben je hier aan het juiste adres. Duidelijk, direct en zonder bla bla. Je wordt uitstekend begeleid en ze zijn altijd bereikbaar voor welke vragen je ook hebt

Barbara

Precies wat ik nodig had toen ik het zelf niet meer wist.

zwolle

Uw beoordeling

Via google ben ik op zoek gegaan naar een jurist om mij te helpen met een moeilijke arbeidssituatie. Zo kwam ik in contact met Ronald. Al tijdens ons eerste gesprek had ik het gevoel dat hij "the... Via google ben ik op zoek gegaan naar een jurist om mij te helpen met een moeilijke arbeidssituatie. Zo kwam ik in contact met Ronald. Al tijdens ons eerste gesprek had ik het gevoel dat hij "the man for the job" was. Duidelijk, menselijk en rechtdoorzee. Ronald heeft me uiteindelijk bijgestaan in de onderhandelingen voor mijn VSO. Dit was ontzettend snel geregeld en ik kan nu met een gerust hart plannen maken voor de toekomst. Bedankt Ronald!

WP

Fijne communicatie en zorgvuldige beoordeling van documenten en advies

Utrecht (provincie)

Uw beoordeling

Het centrum schakelt snel en geeft tijdig terugkoppeling op een voorgelegde casus en documenten daarbij behorend. Juridisch grijze onderwerpen worden helder overgedragen en vervolg acties zijn... Het centrum schakelt snel en geeft tijdig terugkoppeling op een voorgelegde casus en documenten daarbij behorend. Juridisch grijze onderwerpen worden helder overgedragen en vervolg acties zijn duidelijk. De ervaring met arbeids en ontslag recht is duidelijk aanwezig wat de afhandeling erg prettig maakt

R. D.

Heel blij met de hulp

Alkmaar

Uw beoordeling

Ik wist niet wat me overkwam toen ik in een arbeidsconflict kwam. Iris van het Juridisch centrum heeft me er door heen gesleept en ik ben blij met de compromis die ik met mijn werkgever gesloten heb.

Bakker

Deskundige begeleiding en pro actieve aanpak.

Purmerend/Noord Holland

Uw beoordeling

Ik ben goed geholpen bij mijn kwestie. Iris heeft zich goed verdiept in de situatie en duidelijk de mogelijkheden kenbaar gemaakt. Zodra er nieuws was vanuit de tegenpartij nam zij steeds snel... Ik ben goed geholpen bij mijn kwestie. Iris heeft zich goed verdiept in de situatie en duidelijk de mogelijkheden kenbaar gemaakt. Zodra er nieuws was vanuit de tegenpartij nam zij steeds snel contact op om mij te informeren en onze reactie te bespreken. Communicatie was erg helder en duidelijk. Ik ben tevreden met het behaalde resultaat.

Brakkee

Uitstekend geholpen bij mijn arbeidsconflict

Diemen

Uw beoordeling

Ronald heeft mij vanaf het begin uitstekend geholpen. Duidelijke uitleg over mijn juridische positie, wat voor stappen we gingen ondernemen en welke stappen we terug konden verwachten. Altijd snel... Ronald heeft mij vanaf het begin uitstekend geholpen. Duidelijke uitleg over mijn juridische positie, wat voor stappen we gingen ondernemen en welke stappen we terug konden verwachten. Altijd snel bereikbaar en kwam afspraken na.

Constantina Archeou

Exceptional support during my layoff case, ensuring I received a fair deal, handling every detail flawlessly, and consistently checking in to keep me informed and reassured throughout the process.

Amsterdam

Rosa ahrens