Suzan

Roelant was heel erg hulpzaam.

Amersfoort

Uw beoordeling

Roelant wad heel goed en hij heeft ons heel goed geholpen en ik ben heel tevreden.

Niet relevant

Daadkrachtige en gedreven professionals die helder communiceren en door wie ik mij, in een vervelende tijd met mij onbekende materie, bijzonder goed geadviseerd en begeleid voelde.

Noord-Holland

Uw beoordeling

Eerst al blij verrast door de directe en geheel vrijblijvende adviezen van Thomas Stronckhorst. Daarna in het vervolgtraject een hele prettige, altijd to-the-point communicatie door Ronald Smits.... Eerst al blij verrast door de directe en geheel vrijblijvende adviezen van Thomas Stronckhorst. Daarna in het vervolgtraject een hele prettige, altijd to-the-point communicatie door Ronald Smits. Mijn werkgever verzuchtte dat "ik een goeie had"...

GHH

Efficient en daadkrachtig

Zuid Holland vb

Uw beoordeling

naar volle tevredenheid bijgestaan met een goed resultaat

Inez Krijgsman

Erg goed en vriendelijk geholpen.

Cothen/Utrecht

Uw beoordeling

In mijn conflict met mijn werkgever goed, vriendelijk, duidelijk en vooral eerlijk geholpen door Ronald Smits. Hij heeft de situatie niet mooier voorgespiegeld dan dat het was.

Pierre

Uithoorn

Mieke Diekerhof

Prima bedrijf

Rozendaal/Gelderland

Uw beoordeling

Enorm goed geholpen door Ronald Smits. Snelle en doeltreffende afhandeling bij het opstellen van mijn vaststellingsovereenkomst. Binnen paar weken gekomen tot een prima resultaat. Van te voren... Enorm goed geholpen door Ronald Smits. Snelle en doeltreffende afhandeling bij het opstellen van mijn vaststellingsovereenkomst. Binnen paar weken gekomen tot een prima resultaat. Van te voren helder wat de kosten zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Kortom: een echte aanrader dit juridisch centrum!

Maarten Sessink

Zeer tevreden over de snelle en concrete ondersteuning

Rotterdam

Uw beoordeling

Ik kijk met veel tevredenheid terug op de ondersteuning van het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht bij de onderhandeling over mijn vaststellingsovereenkomst. Ondanks dat er wat tijdsdruk... Ik kijk met veel tevredenheid terug op de ondersteuning van het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht bij de onderhandeling over mijn vaststellingsovereenkomst. Ondanks dat er wat tijdsdruk zat op de onderhandelingen, ben ik vanaf de intake tot het akkoord over de VSO erg professioneel en concreet geholpen. De juridische kennis van de adviseur, de ervaring met onderhandelingen en zelfs de ervaring met mijn toenmalige werkgever hebben hier aan bijgedragen. Ook de wijze van communicatie (direct, 'to-the-point', maar toch met inlevingsvermogen) beviel mij goed. Ik kan daarom het Juridisch Centrum iedereen aanraden.

M. Loerakker

Ik werd geholpen om een erg prettige, objectieve en professionele manier.

Amersfoort

Uw beoordeling

Het Juridisch Centrum, en dan met name mijn contactpersoon Roelant van der Sanden, heeft mij op een zeer prettige en aangename manier bijgestaan in een geschil met mijn werkgever. Ondanks dat mijn... Het Juridisch Centrum, en dan met name mijn contactpersoon Roelant van der Sanden, heeft mij op een zeer prettige en aangename manier bijgestaan in een geschil met mijn werkgever. Ondanks dat mijn zaak anders verliep dan van te voren gedacht, werd er telkens op een objectieve en professionele manier naar de feiten en opties gekeken. Waar ik emotioneel en onzeker was, was hij objectief en rustig. Erg prettig. Ik heb elk moment het idee gehad dat hij wist waar hij mee bezig was en dat ik in goede handen was. Alles werd goed met mij overlegd en uiteindelijk is er een mooie deal gesloten.

Langenberg

Doen wat ze beloven

Enschede Overijssel

Uw beoordeling

Alles naar tevredenheid verlopen. Mijn zaak goed waargenomen.

Fantastisch geholpen door Ronald Smits welke mij zeer vakkundig heeft bijgestaan. Is strategisch, fel en vasthoudend. Heeft mij zeer goed geholpen. Ik kan maar een advies geven, neem Ronald in een... Fantastisch geholpen door Ronald Smits welke mij zeer vakkundig heeft bijgestaan. Is strategisch, fel en vasthoudend. Heeft mij zeer goed geholpen. Ik kan maar een advies geven, neem Ronald in een zaak van ontslag of arbeidsrecht. Dikke aanrader!

Gorinchem

Uw beoordeling

Fantastische jurist welke je zeer vakkundig bijstaat bij een ontslagzaak.