Robert

Plezierige en deskundige aanpak bij ontslagprocedure.

Uw beoordeling

Thomas Stronkhorst en Ronald Smits hebben mij uitstekend bijgestaan in de ontslagprocedure, m.n. wat betreft het aanpassen van de beëindigingsovereenkomst. Ronald communiceert helder en plezierig,... Thomas Stronkhorst en Ronald Smits hebben mij uitstekend bijgestaan in de ontslagprocedure, m.n. wat betreft het aanpassen van de beëindigingsovereenkomst. Ronald communiceert helder en plezierig, heeft me betrokken bij alle stappen en heeft geprobeerd er een maximaal resultaat uit te halen. Voelde me echt gesteund in deze vervelende situatie.

N van kleef

Hele prettige samen werking geeft je het gevoel dat je begrepen wordt en geholpen

Uw beoordeling

Prima bedrijf goed geholpen en erg vriendelijke mensen

Zeer goede service en empathisch onderlegd.

Uw beoordeling

Erg fijn geholpen. Een ontslag is nooit leuk, helemaal niet uit heldere hemel. In het begin weet je niet wat je overkomt en wat je rechten en plichten zijn als je werkgever je uit een vast contract... Erg fijn geholpen. Een ontslag is nooit leuk, helemaal niet uit heldere hemel. In het begin weet je niet wat je overkomt en wat je rechten en plichten zijn als je werkgever je uit een vast contract op straat zet. Gelukkig ben ik erg professioneel geholpen en heb ik mede dankzij de hulp van JC mijn recht kunnen halen. Ik twijfel of dit was gelukt zonder hun hulp. Het laatste waar je op zit te wachten is een touwtrek gevecht, maar JC heeft dit keurig onder handen genomen en mij in deze tijd de nodige kopzorgen ontlast. Zeer aan te raden, gezien er tevens pas kosten worden gemaakt als JC denkt 'een zaak' te hebben. Erg goed dat van tevoren wordt getoetst.

Goede juridische begeleiding, ook voor mensen met een dunne portemonnee.

Uw beoordeling

Vanaf het eerste telefoontje tot het eind ben ik deskundig bijgestaan door Joris en Ronald. Bij elke stap die gezet werd, hebben ze altijd eerst met mij overlegd en een duidelijke uitleg gegeven... Vanaf het eerste telefoontje tot het eind ben ik deskundig bijgestaan door Joris en Ronald. Bij elke stap die gezet werd, hebben ze altijd eerst met mij overlegd en een duidelijke uitleg gegeven over het proces. Hoewel ik slechts een laag salaris had, konden ze ook mij goed bijstaan door hun speciale tarieven constructie. Van mij krijgen ze een dikke tien!

mateo

Very proffessional service, fast, and high quality

Uw beoordeling

Joannekke was betrokken met mijn situatie en heeft me hoed geholpen met mijn probleem. Ze heeft duidelijk veel ervaring en heeft me ook nog tips gegeven over mijn mogelijkheden na het ontslag. In de... Joannekke was betrokken met mijn situatie en heeft me hoed geholpen met mijn probleem. Ze heeft duidelijk veel ervaring en heeft me ook nog tips gegeven over mijn mogelijkheden na het ontslag. In de onderhandelingen met Philips was ze ook heel goed en heeft percies bereikt wat ik nodig had. Verder heeft haar werk heel nauwkeurig genoteerd.

Would hire again!

Vriendelijk, adequaat, informeel, doorzetten en afhandelen. Helemaal goed in zware tijden.

Edwin Koks

Professioneel

Uw beoordeling

Zeer fijne communicatie en goed advies

Leuke, aardige mensen die bereid zijn veel voor je te regelen en veel voor je te doen.

Uw beoordeling

De zaak is nog niet geheel afgerond, maar ik heb er vol vertrouwen in dat dat goed komt. Jullie hebben echt jullie best gedaan voor me en dat waardeer ik heel erg.

Ik ben erg tevreden

Uw beoordeling

Joanne heeft me heel goed geholpen. Ik kon haar altijd bereiken en ze nam de tijd voor mij. Ik kon rustig mijn vraag stellen en ik kreeg een deskundig antwoord in een prettige sfeer.

Marja

Een dikke tien!

Uw beoordeling

Op basis van alle positieve reviews ben ik in zee gegaan met het Juridisch Centrum. De vakbond deed weinig voor mij, maar Joanneke Noordenbos des te meer. Zij is meteen doortastend en deskundig aan... Op basis van alle positieve reviews ben ik in zee gegaan met het Juridisch Centrum. De vakbond deed weinig voor mij, maar Joanneke Noordenbos des te meer. Zij is meteen doortastend en deskundig aan de slag gegaan en heeft een resultaat behaald waar ik dik tevreden mee ben. Ook de manier waarop ze mij gerust wist te stellen in deze onzekere tijden was heel prettig. Zelfs na afronding van mijn ontslag kon ik nog met vragen bij haar terecht. Niets dan lof!