Danielle van den Brande

De dienstverlening die er wordt geboden is perfect. Het advies en het bijstaan in jou persoonlijke kwestie is professioneel en uitstekend.

Uw beoordeling

Mocht jezelf ooit in een situatie komen waarbij juridisch advies passend is, aarzel dan niet en neem contact op met deze partij. Voor mij was dit ook de eerste keer maar ik ben blij dat ik deze stap... Mocht jezelf ooit in een situatie komen waarbij juridisch advies passend is, aarzel dan niet en neem contact op met deze partij. Voor mij was dit ook de eerste keer maar ik ben blij dat ik deze stap genomen heb. Klantvriendelijk en probleem oplossend. Werknemer staat hier centraal en het contact is top!

Jolanda.Busker

Top ...geven goed advies en staan achter je.
Gaan ervoor

Bedankt,
Dat je in me geloofde .

Susanne

Snel, duidelijk en ervaren

Uw beoordeling

Ik ben erg goed bijgestaan door Ronald Smits. Snelle handelingen en schakelingen met een positief eindresultaat!

Annemarie Rietveld

Snel en effectief handelen

Uw beoordeling

Blij dat ik het uit handen heb kunnen geven aan een juridisch centrum. Persoonlijk heb je er nauwelijks verstand van waar je op dat moment mee te maken krijgt. Na een lang dienstverband heeft je... Blij dat ik het uit handen heb kunnen geven aan een juridisch centrum. Persoonlijk heb je er nauwelijks verstand van waar je op dat moment mee te maken krijgt. Na een lang dienstverband heeft je ontslag veel impact zeker ook emotioneel. Alles is correct afgehandeld

ron krumeich

Ik zou het juridisch centrum bij iedereen aanraden in een situatie als de mijne

Uw beoordeling

In de eerste instantie was ik wat sceptisch doordat alles via internet en telefoon zou gaan verlopen wat betreft mijn zaak zonder persoonlijk contact vooraf. Ik heb echter de manier waarop het... In de eerste instantie was ik wat sceptisch doordat alles via internet en telefoon zou gaan verlopen wat betreft mijn zaak zonder persoonlijk contact vooraf. Ik heb echter de manier waarop het contact was als zeer accuraat , positief en to the point ervaren. Bij het contact over aspecten van de zaak werd direct gehandeld zonder bureaucratische rompslomp.Juist deze slagvaardigheid heb ik als zeer positief ervaren. Zoiets geeft vertrouwen .Ook de afhandeling was zeer correct. Ik ben achteraf zeer tevreden met mijn keuze voor het juridisch centrum

Snel en duidelijk.

Uw beoordeling

Het Juridisch centrum biedt goede service en geeft duidelijk juridisch advies. Hiermee weet je wat je positie is en je kans van slagen. Aanbeveling.

Hub Goertz

Perfect geregeld en zeker eenaanrader!!

Uw beoordeling

Goede,snelle en vooral professionele begeleiding.
Goede communicatie.

Elles Heppener

Alles prima geregeld en duidelijk

Uw beoordeling

Ze was erg duidelijk in haar uitleg en wat wel en niet haalbaar was, verder alles prima geregeld

R. C.

Ik had een goede samenwerking met de jurist en de zaak is goed afgehandeld.

Uw beoordeling

De jurist die ik had leefde mee met de situatie. Zij deed de onderhandelingen met de werkgever met mijn toestemming en ik ben blij met de uitkomst.

Niels

Erg professioneel bedrijf. Met focus op een eerlijke maar ook haalbare uitkomst

Uw beoordeling

Ik heb erg veel gehad aan de samenwerking. Op het moment dat ik mijn zaak liet behartigen, had ik een goed gevoel in een positieve uitkomst. Communicatief, helder en professioneel bedrijf!