R. van Hoof

Doortastende en Daadkrachtige juridische bijstand

Uw beoordeling

Ik heb de juridische bijstand als prettig en steunend ervaren. Accuraat, daadkrachtig en met concreet resultaat.
Heldere communicatie, goede bereikbaarheid en snelle actie.

Ilona Van der Geld

Zeer prettige samenwerking, met positief gevolg.

Uw beoordeling

Ondanks de stress en de onzekerheid van mijn kant over mijn situatie, kreeg ik goede adviezen, snel reactie als ik een vraag had, goede uitleg als ik het niet snapte.
Ik ben er beter uit...
Ik ben er beter uit gekomen als ik ooit gedacht zou hebben. helemaal top!

Angelique Erades

Perfect snel en goed geregeld

Uw beoordeling

Ik beveel dit juridisch kantoor van harte aan mocht je in de problemen komen op het werk bij dit kantoor zit je goed.

Corrie Mentink te Eindhoven

Luisterend oor, goed bereikbaar, zeer vakkundig en ondersteunend en invoelend en zakelijk

Uw beoordeling

Jojanneke heeft tijdens het hele moeizame proces mij voortdurend gesteund, mij te woord gestaan, geluisterd en meegedacht.
Ze was duidelijk en helder in haar uitleg en correspondentie zowel...
Ze was duidelijk en helder in haar uitleg en correspondentie zowel naar mij als de tegenpartij.
Had lef in de onderhandelingen maar ook realiteitszin.
Ook na de afhandeling kon ik nog met vragen omtrent het te volgen traject bij haar aankloppen.

Joanneke je was voor mij een rots in de branding in deze moeilijke periode.

Super bedankt!!

Janna Plein

Zeer goed geholpen.

Uw beoordeling

Beste Ronald, bedankt voor je hulp bij mijn ontslagzaak.
Beste Ronald, bedankt voor je hulp bij mijn ontslagzaak.
Dankzij jou ben ik er zeer goed uitgesprongen, het waren voor mij zeer stressvolle weken maar nogmaals, door jouw hulp is alles helemaal goed gekomen.

Groetjes Janna

Lia Snijders

Erg goed bedrijf met geweldige mensen die weten wat ze doen.

Uw beoordeling

Had geen hoge pet op van advocaten door slechte ervaringen in het verleden, maar deze instantie is duidelijk, helder en vasthoudend om een doel te bereiken. De heer Smith die mijn zaak behartigde is... Had geen hoge pet op van advocaten door slechte ervaringen in het verleden, maar deze instantie is duidelijk, helder en vasthoudend om een doel te bereiken. De heer Smith die mijn zaak behartigde is een bijzondere vriendelijke en correcte man die in jip en janneke taal je wegwijs maakt in de zaak. Dit keer, om in de hoofddeksels te blijven, mijn petje af voor de manier waarop mijn zaak is behandeld. Een echte aanrader dus.

Lotte Buttner

Behulpzaam, snel te werk, alles werd goed uitgezocht!

Uw beoordeling

Ik vond dat ik goed geholpen werd door Ronald Smits. Alles is correct en snel afgehandeld met mijn vorige werkgever, waardoor ik gauw weer verder kon gaan met mijn eigen bedrijf.

Maurice de Jongh

Had het gevoel er niet alleen voor te staan en dat alles op een goede en nette manier afgehandeld zou worden.

Uw beoordeling

De hele begeleiding heb ik zowel als prettig ervaren als ook erg professioneel. Er waren zeker dingen waar ik zelf niet over nagedacht zou hebben.

Yvonne

Snelle, adequate service en prettig contact

Uw beoordeling

Vanaf het eerst telefonische contact met Rosanne tot aan het laatste gesprek met Ronald Smits, heb ik me altijd goed geholpen gevoeld. En ze begrijpen je! Dat is een prettige samenwerking. Wanneer... Vanaf het eerst telefonische contact met Rosanne tot aan het laatste gesprek met Ronald Smits, heb ik me altijd goed geholpen gevoeld. En ze begrijpen je! Dat is een prettige samenwerking. Wanneer je te maken krijgt met een arbeidsconflict of dreigend ontslag, kan ik iedereen het Juridisch Centrum aanraden! Hou de premie van een evt rechtbijstandverzekering lekker in de zak, zij kiezen enkel de weg van de minste weerstand en gaan niet hun best voor je doen. Dat doet Juridisch Centrum zeer zeker wel!