R
Met persoonlijke aandacht en een scherp oog voor mijn wensen, zelfs de onuitgesprokene, voelde ik me echt gehoord en begrepen.
- Uw beoordeling
- Goed
- Woonplaats/Provincie
- Noord Holland
98% beveelt Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht aan!
98% beveelt Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht aan!
Ronald heeft mij snel en deskundig geholpen.
Excellent service once again!
Snelle, vriendelijke en accurate bijstand
Heel transparant in manier van werken en heldere communicatie over de voortgang
Snel antwoord op mijn hulpvraag
Uitstekend en snel geholpen door Ronald Smit
Goede communicatie, duidelijkheid over de kosten vooraf en een betere uitkomst dan verwacht!
Goed en deskundig advies
Snel, uitstekend, duidelijk geholpen door Ronald Smits
Ik ben uitstekend geholpen door mw Iris de Bruijn
Roelant was erg pro-actief en heeft mij geholpen in een lastige periode
SPAM Het Juridisch Centrum heeft mij uitstekend geholpen. Dankzij hun snelle en daadkrachtige aanpak werd de situatie snel en efficiënt opgelost. Hun deskundigheid en heldere communicatie zorgden ervoor dat ik precies wist waar ik aan toe was. Ik ben zeer tevreden over hun professionele en gerichte ondersteuning.
Ik ben goed geholpen
Prima hulp, duidelijke communicatie
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft de volgende resultaten bereikt:
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht
Bovenkerkerweg 81B
1187XC Amstelveen
Ronald heeft mij snel en deskundig geholpen.
Excellent service once again!
Snelle, vriendelijke en accurate bijstand
Heel transparant in manier van werken en heldere communicatie over de voortgang