9.5 /10

checkbox99% beveelt Juristen ArbeidsRecht Nederland aan!

D.

Perfecte servies!!!

Uw beoordeling
Ik ben in mijn zaak goed geholpen door Sven de Brouwer. Hij heeft mij goed en duidelijk geadviseerd met uiteindelijk een heel voordelig resultaat voor mij. Er werd voldoende tijd voor mij genomen en alles werd in duidelijke taal toegelicht. Ik ben zeer tevreden!!! Bedankt Sven.

Eveline

Perfecte service

Uw beoordeling
Ik ben fantastisch geholpen door Bas Wielink, die er in een paar dagen alles aan heeft gedaan om mijn VSO rond te krijgen voordat ik op vakantie ging. Enorm dankbaar!

E.v.

Keurig netjes geholpen!

Uw beoordeling
Heel goed en netjes geholpen door bas wielink. Altijd snel een mailtje terug als ik vragen had. Chapeau!!!

Ron Niessen

Heel erg tevreden met de goede hulpverlening

Uw beoordeling
Heel duidelijk en snel geholpen door mn. Sven de brouwer. Vanaf het eerste contact om de vso te controleren tot en met het tekenen na de onderhandelingen met werkgever. Heel rustgevend in een stressvolle situatie

Evgeny

Geweldig

Uw beoordeling
Tara de rijke heeft mij zo ontiegelijk goed geholpen dat ik en mijn gezin gewoon verder kunnen zonder dat we in de problemen komen echt BEDANKT TATR DE RIJKE

Zeer kundig en snel geholpen

Uw beoordeling
Ik ben zeer kundig en snel geholpen door Tara. Ze gaf mij goed advies dat nauw aansloot bij mijn persoonlijke situatie. Kortom erg tevreden met de geleverde diensten.

Ilja

Zeer nuttig en waardevol.

Uw beoordeling
Beste Bas Wielink. Ik ben blij met jullie ondersteuning en input. Het is zeer nuttig en waardevol gebleken en heeft geholpen om het verhaal compleet te maken. Ook al was ik redelijk bekend met de processen. Toch kan je niet alles overzien en dat is ook wel gebleken. Kan niet anders zeggen dan, Grote dank.

Lieke

Ik ben zeer professioneel en snel geholpen, hierbij ben ik voorzien van goed en duidelijk advies.

E. van den O.

Mevr. Tara de Rijke heeft mij uitstekend en snel geholpen

Uw beoordeling
To the point, snelle reactietijd en een en ander in goede sfeer afgehandeld.

Alette

Fijne ondersteuning gehad

Uw beoordeling
Nadat ik een vaststellingsovereenkomst heb ontvangen van mijn werkgever heb ik deze laten checken door Sven de Brouwer. Sven heeft me op een fijne manier bijgestaan, heeft al snel aangegeven dat de overeenkomst nogal magertjes is en daarom een voorstel gedaan aan de werkgever. Wat over en weer gemaild en uiteindelijk tot een akkoord die ook voor mij fijn is. Dankjewel Sven voor de vlotte afhandeling.

Marcel Plomp

Professionele aanpak en goede communicatie

Uw beoordeling
Beste Tara, Dankjewel voor de professionele begeleiding in het voor mij moeilijke ontslagtraject. Niet alleen is er een hogere transitievergoeding bedongen, maar e.e.a. is ook helder en duidelijk met mij en de werkgever gecommuniceerd. Vragen en onduidelijkheden m.b.t. de te volgen strategie en de (on)mogelijkheden, werden in klare taal verhelderd. Omdat je dit werk al langere tijd doet is je expertise zeer waardevol. Je weet waar de grenzen liggen en wat wel en niet gevraagd of gedaan kan worden en wat daar de gevolgen van zijn. Het was ook prettig om even met je persoonlijk gesproken te hebben op jullie kantoor. Voor mij een belangrijke toevoeging op de communicatie via email en telefoon. Nogmaals mijn dank voor alles. Vriendelijke groet, Marcel

M.Bagin

Absoluut Toppers!

Uw beoordeling
Nadat ik online naar hulp bij de rechtspraak had gezocht, werd ik tot mijn verbazing binnen 2 uur gebeld door een aardige dame die alles heel snel en duidelijk uitlegde. Na minder dan 2 weken is mijn VSO verbeterd en ondertekend. Geen stress. Ik kan het alleen maar aanraden. Toppers! Bedankt!

NATALIE GARVELINK

Zeer behulpzaam, inleven en professioneel

Uw beoordeling
Ik ben zeer tevreden over de wijze hoe Bas Wielink mij heeft bijstaan. Ik voelde mij gehoord en hij gaf mij steun en realistisch beeld wat de mogelijkheden waren.

Lotte

Heel goed geholpen door Bas Wielink

Uw beoordeling
Enorm goed geholpen door jurist Bas. Contact is persoonlijk en er wordt voldoende tijd besteedt aan je casus.

Snel een goed geholpen door Tara

Uw beoordeling

Juristen ArbeidsRecht Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 7 augustus 2015

Juristen ArbeidsRecht Nederland

Juristen ArbeidsRecht Nederland helpt u bij ontslag. Onze juristen controleren gratis uw vaststellingsovereenkomst en onderhandelen met uw werkgever over een betere ontslagregeling. Doe de Gratis controle ontslagvoorstel

Nieuweweg 109

Evgeny

Geweldig

Zeer kundig en snel geholpen

Ilja

Zeer nuttig en waardevol.

Lieke

E. van den O.

Mevr. Tara de Rijke heeft mij uitstekend en snel geholpen

Uw beoordeling
To the point, snelle reactietijd en een en ander in goede sfeer afgehandeld.

Alette

Fijne ondersteuning gehad