Nancy

Hele sterke, snelle en zeer professionele hulp!

Uw beoordeling

Ik ben super goed geholpen door Sven!

Maurice Bijl

Goed geholpen, snelle reacties en duidelijke afspraken gemaakt.

Uw beoordeling

Ik kan het iedereen in een zelfde situatie aanbevelen.

Jenny van Mook

Vanaf het begin tot het eind heel klantgericht en vakkundig geholpen.

Uw beoordeling

Mw.de Rijke heeft mij fantastisch bijgestaan en goed op de hoogte gehouden.

Bianca de Bruijne

Vakkundig, empathisch en efficiënt!

Uw beoordeling

Na de eerste intake door een uiterst vriendelijke dame die mij volledig op mijn gemak stelde, ben ik gekoppeld aan Bas Wielink. De eerste paniek en het gevoel van onrecht dat bij mij leefde werd... Na de eerste intake door een uiterst vriendelijke dame die mij volledig op mijn gemak stelde, ben ik gekoppeld aan Bas Wielink. De eerste paniek en het gevoel van onrecht dat bij mij leefde werd meteen volledig weggenomen door Bas. Mede door zijn uiterst vakkundige, empathische, efficiënte en vriendelijke benadering kon ik alle stress loslaten. In het nieuwe jaar kan ik daardoor met een schone lei verder.

Robbert-Jan

Uitstekend geholpen

Uw beoordeling

N.a.v. het aanraden van een (ex) collega contact opgenomen en met Bas in aanraking gekomen. Iet wat latere reactie dan in eerste instantie op de site werd genoemd desalniettemin toen we eenmaal... N.a.v. het aanraden van een (ex) collega contact opgenomen en met Bas in aanraking gekomen. Iet wat latere reactie dan in eerste instantie op de site werd genoemd desalniettemin toen we eenmaal contact hadden liep het snel en soepel. Zelf nog laat in de avond mailverkeer van Bas, petje af!

Inhoudelijk heeft hij mij ook goed geholpen en gezorgd voor de juiste afwikkeling, kortom zeer tevreden!

L. Top

Boven verwachting

Uw beoordeling

Beste Tara en Tamkin, Dank jullie wel voor voor het luisteren, meeleven en gedegen advies. Ik kan weer door met mijn leven. Had niet verwacht dat het zo vlot en gladjes zou verlopen. Tara, zo fijn... Beste Tara en Tamkin, Dank jullie wel voor voor het luisteren, meeleven en gedegen advies. Ik kan weer door met mijn leven. Had niet verwacht dat het zo vlot en gladjes zou verlopen. Tara, zo fijn dat je me het hele proces uit handen hebt genomen. Mijn stressniveau was gelijk gereduceerd.

Giovanni Rodriguez

Mijn redders in nood

Uw beoordeling

Ten eerste wil ik benadrukken dat een VSO aangeboden krijgen een hectisch en stressvol proces kan zijn.
Bas Wielink heeft mij als arbeidsjurist in alle stappen geholpen en mij uit een grote brand gered.
Ik beveel hem te zeerste aan en ben ontzettend blij met de uitkomst van de VSO onderhandelingen.
Bedankt.

M.

Onbetrouwbaar.

Uw beoordeling

Heb een bevestiging per mail ontvangen van het insturen van mijn vaststellingsovereenkomst. Maar er is nooit meer contact met me opgenomen.

Reactie Juristen ArbeidsRecht Nederland:

Geachte mevrouw,
Geachte mevrouw,
U heeft NIET uw vaststellingsovereenkomst ingestuurd, maar een berekening van uw vergoeding. Met alleen een berekening kunnen wij geen advies geven. We hebben altijd een vaststellingsovereenkomst nodig om een ontslagvoorstel goed te kunnen beoordelen. Dat is onze werkwijze en zo staat het op onze website.
Omdat uw situatie dus onduidelijk was, hebben we u direct gebeld. We kregen u echter niet aan de telefoon. Inmiddels hebben we u wel gesproken en hebben wij u onze dienstverlening aangeboden.
Met vriendelijke groeten,
Het team van Juristen Arbeidsrecht Nederland

Vriendelijk en professioneel geholpen

Uw beoordeling

Ik ben geholpen door Bas Wielink, heel tevreden over de kundigheid en snelheid waarmee ik ben geholpen. Door zijn vakkundigheid is er snel een goede afwikkeling geweest, heel fijn!

Dick Poelemeijer

Vriendelijke, professionele en efficiënte begeleiding.

Uw beoordeling

Nadat ik via de mail contact had gezocht, werd ik binnen een half uur teruggebeld door een bijzonder vriendelijke en behulpzame dame, Martina. Zij stelde me direct gerust en nadat ik een aantal... Nadat ik via de mail contact had gezocht, werd ik binnen een half uur teruggebeld door een bijzonder vriendelijke en behulpzame dame, Martina. Zij stelde me direct gerust en nadat ik een aantal documenten had toegestuurd, werd mijn dossier overhandigd aan Tara de Rijke, de advocate, die mijn zaken behartigd. De samenwerking met Tara was erg plezierig, informeel, professioneel en zeer efficiënt. De onderhandelingen met mijn ex-werkgever verliepen stroef, maar Tara heeft mij telkens met raad en daad bijgestaan, waarna ik uiteindelijk zeer tevreden ben met de uiteindelijke vaststellingsovereenkomst.