9.5 /10

checkbox99% beveelt Juristen ArbeidsRecht Nederland aan!

Mr.T. (Tara) de Rijke

SterSterSterSterLege ster

Goede juridische hulp en fijne samenwerking.

Positief

P.

Geweldig

Uw beoordeling
Heldere en transparante communicatie. Snel, accuraat en betrouwbaar deskundig advies en goede begeleiding van mevrouw Tara de Rijke.

Veerle

Snelle service met fijne samenwerking

Uw beoordeling
Toen ik in de avond mailde naar Juristen arbeidsrecht Nederland, werd ik de volgende ochtend gelijk teruggebeld. Dit vond ik super fijn, snel handelen en gelijk mijn verhaal kwijt kunnen. We hebben het op een woensdag ochtend besproken en op de vrijdag allemaal al afgerond. Ik had gelijk het gevoel; dit gaat goedkomen. Ik kreeg een duidelijke uitleg en we namen de belangrijkste punten (voor mij) door. Tara heeft de zaak grondig opgepakt en ik ben zeer tevreden met de uitkomst. Ik werd goed op de hoogte gehouden en meegenomen in het contact. Bedankt voor de hulp!

Bianka Mulders

snel deskundig reageren en handelen

Uw beoordeling
vanuit een acute situatie meteen contact, snel doorgeschakeld naar juriste Tara De Rijke die mij op een acurate, prettige manier heeft bijgestaan in een hoog tempo.

Nederlandse Publieke Omroep

Ontzorgd en dankzij Bas een goede regeling door adequaat handelen.

Uw beoordeling
Super dank voor je inzet en adequaat handelen. Dankzij jullie heb ik een hele goede regeling! Klaar voor een nieuw avontuur. Nogmaals dank!

John

Ik ben goed geholpen en gerustgesteld dat het goed komt.

Uw beoordeling
Als je een vaststellingsovereenkomst wil controleren. Ben je hier aan het juiste adres. De kwaliteit en snelheid heb ik als positief ervaren.

Diana Wijn

SterSterSterSterLege ster

Tara gaf mij de complete ondersteuning die ik nodig had in deze moeilijke periode.

T.E. Vreden

Perfect en volledig juridisch ontzorg!

Uw beoordeling
Sven de Brouwer is een echte juridische professional. Hij luistert goed en vraagt door en dat zorgt voor een snel en helder resultaat.

Erol Yalçın

"Transitievergoeding.nl heeft mij uitstekend geholpen met duidelijke informatie en professionele begeleiding, waardoor ik me goed ondersteund en geïnformeerd voelde."

Uw beoordeling
**Aan: Tara de Rijke** Beste Tara, Ondanks de stressvolle situatie rondom de vaststellingsovereenkomst, wil ik je bedanken voor je professionele en ondersteunende aanpak. Je hebt mij duidelijk en respectvol begeleid, waardoor ik me goed geïnformeerd en gesteund voelde. Ik waardeer je transparantie en betrokkenheid enorm. Met vriendelijke groeten, Erol Yalcin

Harm

Uitstekend! Zeer aanbevolen.

Uw beoordeling
Prettige, pragmatische en snelle communicatie/assistentie door Sven bij het overeenkomen van VSO en transitievergoeding.

Wuyts Peter

Tara de Rijke heeft goed advies gegeven met een duidelijke communicatie

Tara de Rijke heeft een luistert hoor

Angelique en Guido

Eerlijk, snel en oprecht advies en hulp.

Uw beoordeling
Sven gaf eerlijk en oprecht advies en hij had tijd voor onze vragen. Helaas was de moeilijke en starre werkgever en kon Sven er weinig meer in ons voordeel uithalen. Ook daar was hij eerlijk in en gaf daar duidelijk advies in. Sven haalde veel stress weg en het was vlot geregeld. De reactietijd van Sven was zeer kort.

Tara de Rijke

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede en een snelle reactie met een duidelijke communicatie met feedback

Een goed gesprek met aandacht wat er afspeelt

Jan Willem Kroon

Een uitstekende jurist die weet wat die doet!

Uw beoordeling
Ik heb een jurist (Dhr. Wielink) toegewezen gekregen via de Nationaal Advies Balie. Omdat ik slechthorend ben, kon de communicatie gewoon via de mail. Dat verliep uitstekend en de jurist deed zijn werk heel erg goed en dacht waar het kon met mij mee. Met het eindresultaat ben ik zeer tevreden! Ik zou deze jurist bij iedereen aanraden!

Hans

Van begin tot aan het eind is jurist Sven de Brouwer bij het verkrijgen van de VSO zeer behulpzaam en vakkundig geweest.

Uw beoordeling
Zeer te vrede en aan te raden.

Juristen ArbeidsRecht Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 7 augustus 2015

Juristen ArbeidsRecht Nederland

Juristen ArbeidsRecht Nederland helpt u bij ontslag. Onze juristen controleren gratis uw vaststellingsovereenkomst en onderhandelen met uw werkgever over een betere ontslagregeling. Doe de Gratis controle ontslagvoorstel

Nieuweweg 109

3765 GC Soest

Mr.T. (Tara) de Rijke

SterSterSterSterLege ster

Goede juridische hulp en fijne samenwerking.

Positief

P.

Geweldig

Veerle

Snelle service met fijne samenwerking

Bianka Mulders

snel deskundig reageren en handelen

Nederlandse Publieke Omroep

Ontzorgd en dankzij Bas een goede regeling door adequaat handelen.

John

Ik ben goed geholpen en gerustgesteld dat het goed komt.

Diana Wijn

T.E. Vreden

Perfect en volledig juridisch ontzorg!

Erol Yalçın

Harm

Uitstekend! Zeer aanbevolen.

Wuyts Peter

Tara de Rijke heeft goed advies gegeven met een duidelijke communicatie

Tara de Rijke heeft een luistert hoor

Angelique en Guido

Eerlijk, snel en oprecht advies en hulp.

Tara de Rijke

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede en een snelle reactie met een duidelijke communicatie met feedback

Een goed gesprek met aandacht wat er afspeelt

Jan Willem Kroon

Een uitstekende jurist die weet wat die doet!

Hans

Uw beoordeling
Zeer te vrede en aan te raden.

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10