MCHotels BV
- nvt
- Sterke punten
- Snelle reactie
Geven snel een antwoord
Efficient and affordable for short-notice requests, amazing.
Prima service
prettig en professioneel
keurig
goed
netjes, komt zijn afspraken na dus heel betrouwbaar. raad hem aan
Prettig
snel en betrouwbaar
Super goede ervaring! Men was ruim op tijd en opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd!
snel en direct resultaat
Snel en goed geregeld
Kappa Koeriers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kappa Koeriers heeft de volgende resultaten bereikt:
Geven snel een antwoord
Efficient and affordable for short-notice requests, amazing.
Prima service
prettig en professioneel