Het goedkoopst en volgende dag in huis!

Kijk niet verder, hier het goedkoopst en het snelst in huis.

Vof J. Jansen en z'n.

Product goed omschreven. Snelle levering.

Was goed, snel contact, snelle levering.

Product was niet in voorraad. Werd meteen gebeld met een andere oplossing.

Op website bij bestellen stond niet aangegeven dat er op een postbus niet bezorgt kon worden.

Birds & More Reuver

Positief.

Snellen levering, eerlijke prijs en geen verzendkosten.

Lam

(Bewerkt)

Het versturen van de bestelling duurt te lang 27 oktober besteld en 2 november pas ontvangen.

granny's barn

Prima service en aflevering, wat jammer is,is dat wij bij de eerste bestelling als bedrijf verzocht werden om eerst te betalen het kon in eerste instantie niet op rekening omdat ze aangaven niet... Prima service en aflevering, wat jammer is,is dat wij bij de eerste bestelling als bedrijf verzocht werden om eerst te betalen het kon in eerste instantie niet op rekening omdat ze aangaven niet wisten wie wij waren en of wij wel zouden betalen. ergens vind ik dit niet klantvriendelijk en correct! van ons wordt ook verwacht dat wij ons geld maar over maken en dan moeten we ook maar afwachten of we ons product ontvangen, dat heet wederzijds vertrouwen toch? ik begrijp dat je maatregelen moet nemen bij een wan betaler maar niet bij voorbaat!!

Snelle levering voor goede prijs

H. van Assen

Super, vlotte levering. Zeker een bedrijf waar ik in de toekomst nog eens ga bestellen!

De vlotte levering

Pinrollen besteld.

Makkelijke site

Snellere levering, vandaag voor morgen mag denk ik wel in deze tijd...