anonymous
Nette monteurs die keurig werk leverden, ruimde ook na afloop alles op
snelle plaatsing
Kennis en vakmanschap
Snelle vakkundige installatie
De heren hebben de installatie opgehangen zoals verwacht. Maar vooral ook snel en netjes.
Snelheid en alertheid
Snel geleverd en geinstalleerd
ben tevreden over de ketel.
Zo minmogelijk knel koppelingen
personeel
Nakomen van gemaakte afspraken.
SPAM ?
---
De snelheid en uitvoering van de werkzaamheden door vakbekwame monteurs
Kemkens CV-ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kemkens CV-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:
Nette monteurs die keurig werk leverden, ruimde ook na afloop alles op
snelle plaatsing
Kennis en vakmanschap
Snelle vakkundige installatie
Snelheid en alertheid
Snel geleverd en geinstalleerd
ben tevreden over de ketel.
Zo minmogelijk knel koppelingen
personeel
Nakomen van gemaakte afspraken.
SPAM ?
---