Vriendelijkheid, netheid van de monteur.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

De service en afhandeling was prima. We zijn tot nu toe alleen niet zo onder de indruk van de nieuwe ketel tov de oude.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Misschien iets meer uitleg over de ketel, of verwachtingsmanagement. Wij zijn nu bijvoorbeeld in twijfel of de ketel nu wel voldoende capaciteit heeft omdat het heel erg lang duurt voordat we warm... Misschien iets meer uitleg over de ketel, of verwachtingsmanagement. Wij zijn nu bijvoorbeeld in twijfel of de ketel nu wel voldoende capaciteit heeft omdat het heel erg lang duurt voordat we warm water hebben, de radiatoren niet echt warm worden en de vloertegels ook niet. Ondanks de temperatuur in huis wel prima is. Maar een stukje warmtegevoel/comfort mist wel.

Peter

De installatie verliep snel en probleemloos

Wel, omdat ik volledig ontzorgt wordt.

Ga zo door

Zeer snelle service, vriendelijke medewerkers

Nette prijzen, snelle en goede service

Hans Zwepink

Er wordt netjes gewerkt en het personeel is netjes en vriendelijk.

Snelle reactie op vragen, en afspraken worden nagekomen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Neem nadat de installatie is gedaan iets meer tijd voor uitleg over de cv-ketel en randapparatuur.

Kennis, snelheid van montage CV ketel, vriendelijke medewerkers

Service !

B. W. van Spaendonk

Combinatie vriendelijkheid en kennis

Gemak en service

Onderhoud, communicatie per jaar

A Withagen

Netheid van werken

Snelle levering, nette afwerking, vriendelijke medewerkers

S J L de Graauw

Goede service

Goede kwaliteit

Beleefde monteurs

Goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zorg dat de monteurs juist opgeleid blijven.

Kennis

Goede afspraken en service