Cornal evers

Goede ketel en goede service

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Service

N.v.t

Snelheid.

Huren is makkelijk, je bent altijd verzekerd van service.

Geen.

Vinnie

Alles ineens, en doorgaan tot het af is. Is gewoon super fijn.

Er wordt een werkend en goed product afgeleverd. Ook het opstellen van een aangepaste offerte was geen probleem. Super.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Het ondertekende contract even toezenden ter bevestiging. Deze is na ondertekening niet meer digitaal toegankelijk. (maar daar wordt al aan gewerkt).

Freek Rohlfs

Heb niets toe te voegen aan mijn waardering

Betrouwbaarheid

Niets

Alex

Ze boden mij allerlei oplossingen en tips aan

Goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Relaxte medewerker bij het geven van persoonlijke advies

goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ophaal service van oude ketel verliep niet goed dat is jammer als dan een andere firma minder goed zijn werk doet.

De manier en de vriendelijkheid van communiceren

Super fijn contact, heldere uitleg en een super fijne installateur

Blijf zo door gaan!

Vriendelijk medewerkers en snelle service

Goede service

Netjes en beleefd

Tot nu tevreden...

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Meer tijd geven voor uitleg van nieuwe installatie en uitleg van thermostaat (digitaal)

E. van der Sluis

Bekwaamheid monteur

Wel aanbevelen vanwege vskkundigheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Onduidelijkheid over offerte, wat betreft schoonmaken afzuig installatie €199 berekend
(Kwartier werk) terwijl er in eerste instantie door degene die de offerte kwam opstellen werd gezegd “ krijg je van mij er bij” ik was in de veronderstelling dat dit een gebaar/service was omdat ik een nieuwe ketel bij jullie ging aanschaffen. Wel heb ik de offerte ondertekend van € 199 maar bleef het uiteindelijk vreemd vinden en gaf me een onbevredigend gevoel. Heb dit ook nog kort besproken met de monteurs, deze zouden het nog aankaarten. Verder niets meer gehoord.