Jan Sanderse

Het mechanische (pijpen en leidingen) was prima maar de instelling, bediening van de slimme thermostaat ontbrak.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Betrouwbaar en deskundig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Helpen bij verbinding met Wi-Fi, instellen verschillende temperaturen etc ontbrak.

Joanne Verhagen

Super snelle, goede en hele vriendelijke service! Echt top!

Goede en duidelijke informatie, snelle plaatsing en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik heb geen tips.

Paul Kamp

De bereidheid van de medewerkers.

Correcte en plezierige service

P van Casteren

Snelle opvolging storing, goed doorgepakt door monteur en binnen 48 uur nieuwe ketel

snelle service en goede ervaringen met de ketel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

vooral het serviceniveau zo houden!
vooral het serviceniveau zo houden!
wel even opletten: op alle correspondentie staat de heer van Casteren als geadresseerde. Ben toch al echt mijn hele leven een vrouw, en als zodanig ook al 15 jaar klant bij jullie.

Disco

Nette vakmensen

Wel prima prijs

Niets

Peters

Alles werd keurig achtergelaten

Omdat de service en het advies goed is

Brattinga T

Lieten geen rommel achter,alles weer netjes teruggezet (wasmachine) en gestofzuigd. Vriendelijke monteurs.

Service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Geef info over energie label. Wij zijn overgegaan van een vr ketel naar hr.

Roeland Emmaneel

Vriendelijke monteur met nodige kennis van zaken en waar nodig met support van collega's

Goede service op gebied van keuze soort ketel en plaatsing

Lindewegen Bernards

Dat alles ook werd opgeruimd!!

Mijn ervaring was heel goed!Alles netjes aangesloten vriendelijke monteurs!

Schrijver

Niets

?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

We hebben geen CV maar een airco aan laten leggen.