leppers

Snelheid en goede werkwijze

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

uitstekende service

ga zo door

Djojodikromo fp

Niet van toepassing

zo niet weten?

zo niet weten?

Moniek

De ketel hangt en werkt

Ik heb mijn oude ketel al bijna 12 jaar bij jullie in onderhoud gehad, en de controles en reparaties verliepen altijd soepel.
Na de laatste controle werd de ketel afgekeurd en toen ik de...
Na de laatste controle werd de ketel afgekeurd en toen ik de ochtend erna wilde douchen bleek de ketel niet meer te werken. Kan natuurlijk toeval zijn, dus bij jullie een nieuwe ketel aangeschaft.
Nadat ik bijna een week geen warme douche had kwam de nieuwe ketel. Ondanks dat jullie al langs waren gekomen om alles na te kijken en de offerte te maken bleek bij installatie dat jullie de buis/leiding niet door de pijp konden krijgen en werd er gevraagd of ik niet kon vragen of de bovenbuurman van zijn werk kon komen. Dit kon uiteraard niet, als ik het van tevoren geweten had had ik natuurlijk wel zijn sleutel kunnen krijgen. Uiteindelijk is er een derde installateur gekomen die het toch voor elkaar kreeg zonder in het appartement van de buurman te moeten.
Vervolgens bleek dat de gasleiding naar mijn keuken lek was. Dat kan natuurlijk zo zijn, maar het gaf mij wel een ongemakkelijk gevoel dat jullie collega dit wel zwart wilde repareren voor me. Uiteraard heb ik hier geen gebruik van gemaakt en kook ik nu op inductie.
Daarnaast kan ik mijn CV niet bedienen met mijn Nest.
Al met al was deze ervaring dus niet zo prettig als ik van jullie gewend ben.

Zie toelichting

Jack Oele

Kennis en uitleg

Goede toelichting offerte en uiterst vriendelijk personeel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Omdat we geen handen mogen geven wordt snel vergeten de naam te noemen tijdens het voorstellen. En even uitleggen wat en hoe ze het gaan monteren. Voor een leek is het onduidelijk wat er verwacht... Omdat we geen handen mogen geven wordt snel vergeten de naam te noemen tijdens het voorstellen. En even uitleggen wat en hoe ze het gaan monteren. Voor een leek is het onduidelijk wat er verwacht wordt en wat we van de monteur kunnen verwachten

Broeders

Als

Snelle service

JJAM van Dun

Uitstekende afstemming tussen de medewerkers en de creativiteit om in een oudere woning oplossingen te vinden.

Goede voorlichting over de risico's om een oude ketel niet tijdig te vervangen. Prima informatie over de beste aanpak van de geplande vervanging.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Iets meer tijd voor de uitleg over de werking van en instellingen van de ketel.

JvK

Kundige, betrokken mensen.

Professioneel en prettig contact.

Bert

Snelle installatie

Grotere firma met veel ervaring

piet

Niets

de prijs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

geen ik ben een leek op dat gebied

Joop Klokgieters

De kennis en de snelheid van het personeel

tot nu toe heb ik nog geen spijt van en dat is een goed put