Sanders

Fijn dat iemand met kennis thuis kwam kijken wat we nodig hadden en een snelle offerte en daarna redelijk snelle levering.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Ze werken , ze zijn onopvallend en ze worden goed plaats.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

meteen service vervolg afspraken maken.

H. Pijfers

Mensen die graag hun werk doen

Netjes en snel gewerkt

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ik heb er zo geen , dus zie dat als positief

Akkermans

Meedenken en onafhankelijk advies

Vorige ketel is zeer lang meegegaan. De service is goed. De monteurs denken proactief mee. Ook telefonisch contact en communicatie met kantoor verliep goed.

Ga zo door.

Walravens

Wel aanbevelen alles is goed netjes en snel afgewerkt

A van Beek

Snel en deskundig ook in Corona tijdperk

Dit is onze derde en nooit echte problemen gehad

Frank

Goede uitleg en tips

Al jarenlang ervaring er mee, ook in mijn andere huis.
Goede service en kwaliteit

P de Bruijn

Meedenken in offerte

Vertrouwend gevoel

verdaas

Wat niet

afspraken nagekomen

R. Julicher

Afval werd apart opgehaald en was snel weg.

Snelle montage en schoon gewerkt. Advies voor beste optie was goed. Alle vragen werden snel en eerlijk beantwoord.

Nvt

Beaumont

Alertheid van telefonisch contact

prettig contact, prettige installatie medewerkers

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Keuze voor Kemkens kwam via Energieservice; het is moeilijk om kennis/ervaring te beoordelen als je niks van cv installaties weet; omdat Kemkens het onderhoud van oude ketel via Energieservice deed,... Keuze voor Kemkens kwam via Energieservice; het is moeilijk om kennis/ervaring te beoordelen als je niks van cv installaties weet; omdat Kemkens het onderhoud van oude ketel via Energieservice deed, ging ik daarmee in zee.