Robin

Monteurs waren er kundig vriendelijk, meedenkend en welwillend

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Wel (een dikke 10) voor de monteurs. Vriendelijk, kundig, goede uitleg. Op het moment van installatie was er geen WiFi om slimme thermostaat aan te sluiten. Monteurs boden aan dat ik contact met... Wel (een dikke 10) voor de monteurs. Vriendelijk, kundig, goede uitleg. Op het moment van installatie was er geen WiFi om slimme thermostaat aan te sluiten. Monteurs boden aan dat ik contact met Kemkens kon opnemen als de verbinding tussen thermostaat en WiFi om welke reden dan ook, niet zou lukken. Kemkens zou dit dan oplossen. Top.

Een 4 voor advies. Net voor ik de opdracht voor installatie moest ondertekenen, heb ik zelf moeten vragen, welke ketel, welk merk, met welke capaciteit er geplaatst zou gaan worden. Tot die tijd was de adviseur vooral bezig met laptop, telefoon en de rekening.
Nu ik, na aftikken van bijna 2200 euro, een beroep doe op ondersteuning bij het verbinden van de smart thermostaat met WiFi, wordt alleen het telefoonnummer van Honeywell gegeven...... Omdat dit wellicht kosteloos is, en wanneer Kemkens komt, hangt er een prijskaartje aan vast. En dat, terwijl de monteurs toch echt toezeggingen hadden gedaan....

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Dat de adviseur de focus legt op assortiment en de klant ipv computer telefoon en offerte (geld verdienen)
Er is super net werk geleverd, daar mag ik ook vanuit gaan, maar als het geven van een telefoonnummer, of evt. het (betaald) sturen van een medewerker om een (verbinding) probleem op te lossen, onder service van Kemkens valt, vind ik de service slecht.
In feite is er een apparaat geleverd wat niet werkt zoals het zou moeten.

Werkbereid en vriendelijkheid monteurs

Goede recensies

Nvgy

Het was vlot en goed te regelen

De procedures zijn simpel
Er wordt geluisterd naar mijn vragen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Probeer iets pro-actiever de klant te informeren. Bel zelf, voor je de klant u belt.

De snelheid tussen opdracht en uitvoering

Prima voorlichting, verkoop en installatie hoewel de beloofde korting van 100,00 winteractie opeens vergeten lijkt te zijn en we toch een factuur ontvangen. Dat is vreemd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Als er een actie aangeboden wordt, kom due dan ook na. Nu lijkt dat op misleiding

bekker

Netheid van werken

goed bedrijf

meer zichzelf promoten

Aardige monteurs

het was moeilijk om een afspraak te maken, ook al stond er spoed bij. Monteur had van tevoren foto's gemaakt maar die waren niet goed. Toen moest er een adviseur langskomen en die had ook weinig... het was moeilijk om een afspraak te maken, ook al stond er spoed bij. Monteur had van tevoren foto's gemaakt maar die waren niet goed. Toen moest er een adviseur langskomen en die had ook weinig tijd. Daarna duurde het nog een week voordat de ketel geïnstalleerd kon worden. installatie is goed gegaan, maar ze hadden het rookkanaal laten zitten en daardoor kregen we lekkage binnen. Na meerdere keren contact te hebben opgenomen komen ze pas een maand na installatie terug om dit alsnog te regelen.

zie hierboven

Nefkens

Vlot en goed gewerkt

Goede service professioneel personeel

Op dit moment geen idee

Safic

Het was meteen goed geregeld

Het is een heel goed bedrijf..

Ga zo door

PETRO VAN VELZEN

SOEPEL VERLOPEN

GOEDE SERVICE

ZO DOORGAAN

Monteur is bekwaam en geeft ook belangrijk advies.

Goede service en nette plaatsing van nieuwe ketel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zorg dat bij online aanbieding duidelijke voorlichting wordt gegeven en dat er wordt doorgevraagd.