Werknemers waren vriendelijk
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Goede service en snelle levering en instalatie
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Blijf zo doorgaan
Goede service en snelle levering en instalatie
Blijf zo doorgaan
Keukens heeft inmiddels de nodige ervaring met het plaatsen van hybride systemen
Steek meer energie in het afstemmen van het hybride systeem op het woningtype. Fabrieksdefault waarden zijn niet optimaal voor ieder woningtype
Snelle service
Jammer dat er tot nu toe niemand meer geweest is om het af te maken
Adequate afhandeling.
Onderhoudscontract bij nieuwe ketel duidelijker communiceren.
Goede service
Geen idee
Alles wordt in een keer geregeld
Omdat het commerciële verhaal niet klopt met wat er daadwerkelijk gedaan wordt. Degene die de schouw heeft gedaan en ook daadwerkelijk op het dak is geweest. Heeft aangegeven dat de toevoer en...
Juist verhaal bij verkoop. Helaas hebben we meer als een jaar moeten wachten tot moment bestellen en plaatsen. Gezien de markt kunnen jullie hier niets aan doen. Wel jammer dat ik zelf actie heb...
Goede informatie gekregen van Hans en correcte uitvoering.
Graag informatie en offerte mbt zonnepanelen
Goedemorgen mevrouw van Wijk,
Bedankt voor uw positieve review, fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.
Kemkens B.V.
Voortraject is prima gegaan, over de aanleg van de ketel zelf zijn we tevreden, maar het aansluiten van bestaande thermostaat, achterlaten rommel/verpakkingsmateriaal/oude onderdelen, beschadigen...
Informatie inwinnen over aansluiten van bestaande thermostaat, opruimen verpakkingsmaterialen en afhandeling van mijn klacht beter oppakken!
Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank U wel voor uw verbeterpunt. Wij gaan dit intern doorzetten zodat we dit voor de toekomst kunnen verbeteren.
netjes gemaakt
afspraak ketel plaatsen is 4x maal verzet
Goedemorgen mijnheer/mevrouw Smits,
Dank U wel voor uw review. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid verlopen is.