Rob

Werknemers waren vriendelijk

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede service en snelle levering en instalatie

Blijf zo doorgaan

H. Prins

Klus was sneller dan beloofd geklaard

Keukens heeft inmiddels de nodige ervaring met het plaatsen van hybride systemen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Steek meer energie in het afstemmen van het hybride systeem op het woningtype. Fabrieksdefault waarden zijn niet optimaal voor ieder woningtype

Samora Van erp

Snelle levering, leuke monteurs

Snelle service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Jammer dat er tot nu toe niemand meer geweest is om het af te maken

Carel Janssen

Correcte afhandeling, adequate info.

Adequate afhandeling.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Onderhoudscontract bij nieuwe ketel duidelijker communiceren.

Frijters

Bij problemen komt er ook iemand

Goede service

Geen idee

Alles opgeruimd en niets laten liggen

Alles wordt in een keer geregeld

M. Bakkers

Monteurs waren correct

Omdat het commerciële verhaal niet klopt met wat er daadwerkelijk gedaan wordt. Degene die de schouw heeft gedaan en ook daadwerkelijk op het dak is geweest. Heeft aangegeven dat de toevoer en... Omdat het commerciële verhaal niet klopt met wat er daadwerkelijk gedaan wordt. Degene die de schouw heeft gedaan en ook daadwerkelijk op het dak is geweest. Heeft aangegeven dat de toevoer en hoedje met waterdichte aansluiting (mogelijk heet dit anders) standaard wordt vervangen. Dit bleek anders bij plaatsing en hebben wij hals over kop dakdekker dienen in te schakelen. Degene die het installeerde gaven aan dat dit er nooit bij zat. Waardoor we € 181,50 duurder zijn uitgekomen. Was dit door de commerciële man aangegeven dan hadden wij die kosten ook kunnen declareren bij de verzekeringsmaatschappij en hadden wij geen extra kosten gehad.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Juist verhaal bij verkoop. Helaas hebben we meer als een jaar moeten wachten tot moment bestellen en plaatsen. Gezien de markt kunnen jullie hier niets aan doen. Wel jammer dat ik zelf actie heb... Juist verhaal bij verkoop. Helaas hebben we meer als een jaar moeten wachten tot moment bestellen en plaatsen. Gezien de markt kunnen jullie hier niets aan doen. Wel jammer dat ik zelf actie heb moeten ondernemen waarom het niet geleverd/geplaatst zou worden wat tijdens de verkoop vermeld werd.

Suzan

Correctheid van de monteurs, Melvin en Bergane

Goede informatie gekregen van Hans en correcte uitvoering.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Graag informatie en offerte mbt zonnepanelen

Goedemorgen mevrouw van Wijk,
Bedankt voor uw positieve review, fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.
Kemkens B.V.

De manier waarop de ketel is aangesloten is erg netjes

Voortraject is prima gegaan, over de aanleg van de ketel zelf zijn we tevreden, maar het aansluiten van bestaande thermostaat, achterlaten rommel/verpakkingsmateriaal/oude onderdelen, beschadigen... Voortraject is prima gegaan, over de aanleg van de ketel zelf zijn we tevreden, maar het aansluiten van bestaande thermostaat, achterlaten rommel/verpakkingsmateriaal/oude onderdelen, beschadigen vloer en de afhandeling van de melding daarop zijn we erg ontevreden.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Informatie inwinnen over aansluiten van bestaande thermostaat, opruimen verpakkingsmaterialen en afhandeling van mijn klacht beter oppakken!

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank U wel voor uw verbeterpunt. Wij gaan dit intern doorzetten zodat we dit voor de toekomst kunnen verbeteren.

p. smits

Alles netjes opgeruimd, echte vaklui

netjes gemaakt

afspraak ketel plaatsen is 4x maal verzet

Goedemorgen mijnheer/mevrouw Smits,
Dank U wel voor uw review. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid verlopen is.