Smulders

Het door werken van de monteurs

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

daar moet ik nog achter komen, hoe goed hij werkt

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

dat het na lopen van de werkzaam, dat alles weer op zijn plaats ligt zo als dakpannen

Goedemorgen mijnheer en mevrouw Smulders,
Dank u wel voor uw positieve beoordeling, wij gaan uw verbeterpunt doorzetten naar de desbetreffende afdeling.
Kemkens...
Goedemorgen mijnheer en mevrouw Smulders,
Kemkens B.V.

De monteurs waren erg vriendelijk

We hebben erg lang op de ketel moeten wachten en de communicatie verliep erg stroef.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De monteurs hadden niet het juiste gereedschap bij zich

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve beoordeling.
met vriendelijke groet,

Wesley Lether

Goede prijs!

Prima service, groot bedrijf snel geregeld.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

er was een probleem van mijn remeha ketel, daar moest een service monteur voor komen. Maar uiteindelijk weer een remeha service monteur.. Dus als dat intern ook geregeld had kunnen worden binnen... er was een probleem van mijn remeha ketel, daar moest een service monteur voor komen. Maar uiteindelijk weer een remeha service monteur.. Dus als dat intern ook geregeld had kunnen worden binnen kemkens dan had ik waarschijnlijk 1 dag minder zonder warm water moeten leven.

Goedemorgen mijnheer Lether,
Dank u wel voor uw positieve beoordeling.
Goed om te horen dat alles naar tevredenheid verlopen is!

Klaassen

De gemotiveerde mensen en hun kennis

Goed advies en goede afhandeling

Luisteren

Jos Suijker

Heel snelle installatie doordat er een installatie uitgevallen was

De service is goed maar de pomp van de CV maakt best wat geluid bij het inschakelen. De installatie is nog niet volledig doordat er nog een onderdeel niet geleverd was.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Even nabellen of de installatie naar tevredenheid werkt

Kroesbergen

Goed verzorgd

Goede uitleg, fijne installatie

Zou het niet weten

Ida van Asperen

Snel werken van de monteurs en tevens netjes behandeld bij het telefonische contact.

Snelle levering en ook goede monteurs die ook snel werken.

Geen.

Scholl J.

Netjes werken

Vlotte reactie, goede tel. gesprekken,

Geen.

Henk van der Steen

Vriendelijke monteurs en verkoper

uitstekend geholpen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

zuinig zijn op deze monteurs in deze tijd

E van Aanholt

Nvt

Zeer kundige en net personeel

Nvt