Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens

Helger Emli Reinaerts

SterSterSterLege sterLege ster

neen

grote schijnbaar betrouwbare organisatie
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
ik heb alleen het begin gezin van een contract en niet de duur en ik weet nog niet of ik extra moet betalen voor de begincontrole

Antwoord Kemkens Service en Onderhoud

Hoi Helger, ik lees dat je met een paar vragen zit waar ik graag antwoord op wil geven. Over je contract, dat is ingegaan op 01-04-2025 en heeft een looptijd van 2 jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. Voor de 1e inspectie betaal je geen voorrijdkosten, het 1ste uur arbeid is gratis, eventueel te vervangen onderdelen zijn voor eigen rekening. Heb je verder nog vragen kun je ons altijd bellen op 088-5050330 of mailen naar klantenservice@kemkens.nl Groet Lenny namens Kemkens BV

Geantwoord op

Ger breemen

Nvt

Beleeft en goede uitleg voor de mogelijkheden voor de toekomt . Wilde geen koffy lekker goedkoop hihihihi
Luisterde en wist oplossingen en of mogelijk heden

Joaquim

Vriendelijke bediening en goed geïnformeerd, tevreden. 10 punten voor de monteur.
competentie en vriendelijkheid

Wat viel u in positieve zin op?
Simpel en gemakkelijk te regelen. Daarnaast is het contact ook goed te onderhouden

Netjes aardig grondig
Snel netjes grondig aardig

Ga zo door!!

Wat viel u in positieve zin op?
Gaan te werk zoals het hoort, iets wat tegenwoordig niet altijd meer gebeurt.
Prettig contact ,komen afspraken na, gaan vriendelijk en vakkundig te werk.

?

Monteur was representatief

Goede uitleg en kennis van zaken

Beter verwoorden dat er meerdere mogelijkheden zijn op diverse contracten

Prima service, snelle handelingen en goede afspraken
Snelle service

anonymous

Maak het maken van een afspraak makkelijker door bijv de klant online een datum en tijd te laten boeken

Kundige werknemers vriendelijk en respectvol
Toegankelijk persoon, vriendelijk netjes en laagdrempelig

Ga zo door!

Wat viel u in positieve zin op?
Dat we nog geen nieuwe cv moeten aanschaffen en dat deze nog even mee kan!
Altijd vriendelijk, eerlijk en makkelijk!

John Vos

Kennis van zaken.
Alles goed geregeld, afsluiten en ook deo monteurs bij de controle/onderhoud.

Snel aan de beurd. Vriendelijk personeel

Tilburgse Kunstkring

alles
altijd tevreden

Kemkens Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • check19566 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2015

Kemkens Service en Onderhoud

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Als u een CV-ketel huurt bij Kemkens hoeft u geen grote investering in één keer te doen. Daarnaast bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw CV-ketel en profiteert u van snelle hulp bij storingen. U huurt al een CV-ketel vanaf 24 euro per maand!

Merwedestraat 58

Netjes aardig grondig
Snel netjes grondig aardig

Ga zo door!!

Wat viel u in positieve zin op?
Gaan te werk zoals het hoort, iets wat tegenwoordig niet altijd meer gebeurt.
Prettig contact ,komen afspraken na, gaan vriendelijk en vakkundig te werk.

?

Kundige werknemers vriendelijk en respectvol
Toegankelijk persoon, vriendelijk netjes en laagdrempelig

Ga zo door!

Wat viel u in positieve zin op?
Dat we nog geen nieuwe cv moeten aanschaffen en dat deze nog even mee kan!
Altijd vriendelijk, eerlijk en makkelijk!

John Vos

Kennis van zaken.
Alles goed geregeld, afsluiten en ook deo monteurs bij de controle/onderhoud.

Snel aan de beurd. Vriendelijk personeel

Tilburgse Kunstkring