19108 beoordelingen

19108 Reviews

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Betrouwbare service, al vele jaren. Aanbevelingswaardig

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur laat alles netjes achter

Goede service

Vriendelijk personeel

Maria enGert Stegeman

Zo door gaan

Kwaliteit en kennis

Vakmanschap, goede voorlichting,

Riek Mullie

Blijf zo doorgaan.

Wij bevelen het aan,zijn tevreden.

Wat viel u in positieve zin op?

Hoe het gebeurde en ons goede informatie gaven.

Betrouwbaar

Vakman

Stuur de volgende keer een andere monteur

dit is geen kachel schoonmaken en nakijken alleen de pakking vervangen kan ik zelf wel ik heb zelf het potje onderaan de kachel bij vaillant zelf maar schoongemaakt heb het wel gevraagd maar geen... dit is geen kachel schoonmaken en nakijken alleen de pakking vervangen kan ik zelf wel ik heb zelf het potje onderaan de kachel bij vaillant zelf maar schoongemaakt heb het wel gevraagd maar geen antwoord gekregen en niet uitgevoerd en die was best vuil. wacht de volgende keer bij onderhoudsbeurt nog af hoe het dan gebeurt anders einde kontract.

niets

Goedemiddag heer Van Mook,
Goedemiddag heer Van Mook,
Erg vervelend om te lezen dat het bezoek van onze monteur niet naar tevredenheid verlopen is. Wij gaan dit intern bespreken en nemen binnenkort contact met u op.
Kemkens

G. van Esch

Probeer telefonische bereikbaarheid te verbeteren

Kwam bij mij als deskundig en betrouwbaar over!

Betrouwbaar en vakbekwaam!

Beste G. van Esch,
Dank u voor uw tijd die u heeft genomen om deze review achter te laten.
Beste G. van Esch,
Dank u voor uw tijd die u heeft genomen om deze review achter te laten.
We moeten zeker ten allen tijde goed bereikbaar zijn en we streven er naar dit te optimaliseren!
Kemkens B.V.

Ga zo door.

We zijn heel tevreden.

Vriendelijk en duidelijk

Meer nauwkeurige betreffende de aankomsttijd. Liefst een dag van te voren .

Goede service.

Goede uitleg.

Beste klant,
Dank u wel voor uw tijd om een review achter te laten.
Wij proberen zo goed mogelijk een tijd door te geven dat u onze monteur kunt verwachten.
Als wij een mobiel nummer...
Beste klant,
Dank u wel voor uw tijd om een review achter te laten.
Als wij een mobiel nummer hebben krijgt u zelfs ten tijde dat de monteur onderweg is naar u toe een sms-bericht. Wij hopen op deze manier onze diensverlening te verbeteren.
Kemkens B.V.