19108 beoordelingen

19108 Reviews

Preventief wisselen van het drukvat om de vijf jaar, om klachten te voorkomen.

Zeer professioneel onderhoudsmonteur. Ik heb zelf jarenlang leiding gegeven aan hoog opgeleid technisch personeel.

enthousiaste monteur

Kan ik na 1x nog niet zeggen

aardige en gedreven vakman

Geen, nog te weinig ervaring met Kemkens

Dat het onderhoud aan de verwarmingsinstallatie niet vergeten wordt, dit om de storingsvrije werking te continueren

Bevestiging rookkanaal werd verbeterd

Betrouwbaar en goede communicatie naar mij als klant

Vriendelijke monteur

Suikers

Wachttijd tussen 12-17 uur is wel erg ruim !

Afspraak goed te plannen, goed nagekomen, vriendelijk monteur, nog advies gekregen voor koolmonoxide meter

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijkheid in afspraak en nakomen

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Bedankt voor uw review! Wij beseffen dat een tijdsblok van een dagdeel of hele dag erg lang is. In een drukke periode zijn wij echter genoodzaakt de tijdsblokken ruimer in te plannen dan in een... Bedankt voor uw review! Wij beseffen dat een tijdsblok van een dagdeel of hele dag erg lang is. In een drukke periode zijn wij echter genoodzaakt de tijdsblokken ruimer in te plannen dan in een rustige periode. Toch is er altijd de mogelijkheid om in overleg met de medewerker van de klantenservice een tijdsblok van 2 uur af te spreken. Ook is het mogelijk (bij een groot tijdsblok) dat de monteur u 15 minuten voor aankomst belt.

Walraven

Minder tijd inplannen voor het bezoek van de monteur ..nu ergens tussen 8 en 13 uur . De monteur was er gelukkig vroeg maar je moet de tijd gereserveerd houden . Ik begrijp het maar als het beter... Minder tijd inplannen voor het bezoek van de monteur ..nu ergens tussen 8 en 13 uur . De monteur was er gelukkig vroeg maar je moet de tijd gereserveerd houden . Ik begrijp het maar als het beter kan zou dat voor mij als klant prettiger zijn

Vriendelijke monteur die ook de tijd neemt voor vragen

Vriendelijkheid

Nvt

Kemkens heeft zich niet gehouden aan de helft van het door hen aangegane contract. De ketel is nagekeken, maar de mechanische ventilatie die ook nagegaan zou worden wordt niet bijgehouden. Geld... Kemkens heeft zich niet gehouden aan de helft van het door hen aangegane contract. De ketel is nagekeken, maar de mechanische ventilatie die ook nagegaan zou worden wordt niet bijgehouden. Geld vangen jullie er wel voor. Dit zou hersteld worden had de monteur aangegeven omdat het besproken zou worden met Back Office. Ook dit is niet gedaan. Het is een moeizaam verhaal Kemkens. Anders dan onze ervaringen jaren geleden op ons oude adres.

Wat viel u in positieve zin op?

Nog niets. Ik wacht de afwikkeling van mijn abonnement af nu de helft niet door jullie wordt gedaan.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen, wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent naar aanleiding van de eerste inspectie. Zoals met u is besproken, nemen wij de ventilatie niet in contract omdat de ventilator op een... Goedemorgen, wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent naar aanleiding van de eerste inspectie. Zoals met u is besproken, nemen wij de ventilatie niet in contract omdat de ventilator op een voor ons niet te bereiken plek staat. Het contract hiervoor is dus ook niet ingegaan. Het eventueel te veel betaalde zal zo spoedig mogelijk teruggestort worden.
Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.
Kemkens

onderhoud zeer goed geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Onze ketel werkt nu weer helemaal goed.

Ook bij storingen moet er een monteur beschikbaar zijn, ook in de avonduren. Monteur had veel te vertellen maar stelde de ketel verkeerd af waardoor we geen warm water meer hadden die... Ook bij storingen moet er een monteur beschikbaar zijn, ook in de avonduren. Monteur had veel te vertellen maar stelde de ketel verkeerd af waardoor we geen warm water meer hadden die avond...rommelig al met al.

Communicatie rondom de afspraak

Wel aanbevelen service was uitstekend

De monteur was fexibel